Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Tomļanoviča jauki komentē dramatiskos notikumus mačā pret Ostapenko

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tomļanoviča jauki komentē dramatiskos notikumus mačā pret Ostapenko
Ajla Tomļanoviča. Foto: Australian Open

18. janvārī "Australian Open" otrajā kārtā spēkosies Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko un austrāliete Ajla Tomļanoviča, starp kurām savulaik bija spriedze. Preses konferencē tagadējā turnīra mājiniece komentēja slavenos 2021. gada notikumus.

Nākamā pretiniece ir Jeļena, pret kuru iepriekš bijušas lieliskas cīņas, acīmredzami grūta pretiniece. "Ostapenko? Okay, vienkārši vēlējos precizēt, jo nezinu, vai tur ir citas Jeļenas," smaida Ajla Tomļanoviča, kurai savā laukumā būs cīņa pret Latvijas tenisa līderi.

"Skatoties uz nākamo spēli pret Jeļenu, domāju, viņa varbūt ir pārliecības pilna, jo tikko izcīnīja titulu. Vai nē?" vēršas pēc palīdzības austrāliete un saņem apstiprinājumu. "Viņa ir lieliska spēlētāja. Es noteikti esmu underdog, un man tas patīk. Bet pret viņu otrajā kārtā, cerams, nospēlēšu labāk nekā pirmajā kārtā. Tā kā esmu patīkami satraukta."

Pēc tā, kas starp jums notika pirms dažiem gadiem? "Nē," šķelmīgi sarauc pieri smaidīgā Ajla un iesmejas. "Domāju, ka nē. Patiešām tā nedomāju. Kas notika, tas notika. Kāds laiks jau pagājis. Pēc tam mēs jau spēlējām vēlreiz, un viņa mani uzvarēja. Es viņu cienu kā spēlētāju. Tas, kas notika, tas bija tikai... Tajā brīdī es tikai reaģēju. Nekad neesam par to runājušas. Vismaz no savas puses es viņu cienu kā tenisa spēlētāju. Bet jā, tajā brīdī es nebiju laimīga. Oh, šī atbilde jau ir daudz par garu," saķer seju un smejas Ajla. "Bet ir jau labi. Būs labs mačs."


2021. gada Vimbldonas trešajā kārtā Tomļanoviča uzvarēja (4:6, 6:4, 6:2) un aizsvilās par to, ka Ostapenko, viņasprāt, izmantoja medicīnisko pārtraukumu nolūkā izsist pretinieci no ritma. Tādējādi pēc mača notika vārdu apmaiņa, kas ir viena no slavenākajām drāmām WTA tūrē.

2022. gada Īstbornas otrajā kārtā Aļona uzvarēja (6:4, 6:4). Sekoja neparasta situācija - pēcspēles komentāros Aļona Ostapenko divas (!) reizes pateica, ka Tomļanoviča ir ļoti laba spēlētāja.

Izmantotie resursi:
Australian Open

     [+] [-]

, 2024-01-17 09:39, pirms 5 mēnešiem
Grūti, protams, pateikt kas kaitēja vai nekaitēja mūsu sportistei, bet kā viens komentāros precīzi pamanīja Ostapenko presenē teica, ka sāpot vēders, dēļ tā grūti servēt, tiesa bija pretinieces serves geims. Kopumā komentāri (zem jūtubes vid.) nebija Penko pusē, cita starpā norādot, ka viņa ir pēdējā, kas varētu sūdzēties par nejauku rīcību, sava slava ir izveidota.