Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Sakari pēc uzvaras pret Ostapenko: "Viņa savā vecumā ir paveikusi neticamas lietas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sakari pēc uzvaras pret Ostapenko: "Viņa savā vecumā ir paveikusi neticamas lietas"
Aļona Ostapenko un Marija Sakari. Foto: EPA/Scanpix

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs – "Australian Open" – jau pirmajā kārtā noslēdzās Aļonai Ostapenko, kura trīs setu cīņā piekāpās Marijai Sakari no Grieķijas – 1:6, 6:3, 2:6. Pretiniece pēc dueļa slavēja Ostapenko sasniegumus.

"Bija ļoti grūta spēle. Viņa ir lieliska tenisiste, kura savā vecumā ir paveikusi neticamas lietas," pēc uzvaras Austrālijas turnīra pirmajā kārtā teica Marija Sakari. Viņa pasaules rangā ieņem 43. vietu, kamēr Aļona Ostapenko bija izlikta ar 22. numuru. Pirms gada Latvijas tenisiste sasniedza trešo kārto, atkārtojot karjeras labāko rezultātu Melburnā.

"Jau kopš paša sākuma biju noskaņota pozitīvi, un domāju, ka spēlēju labi. Izdevās viņu pieveikt, un esmu priecīga par uzvaru," norādīja Sakari, kurai izšķirošajā setā palīdzēja liels līdzjutēju atbalsts. "Paldies grieķu faniem, jo viņu atbalsts nāca īstajos brīžos – tieši tad, kad man tas bija visvairāk nepieciešams."

23 gadus vecā tenisiste no Atēnām ieservēja 11 eisus, un lielākā daļa nāca svarīgākajā brīdī – trešajā setā. Tikmēr Ostapenko kontā deviņas dubultkļūdas un 38 nepiespiestās kļūdas mačā, kas ilga stundu un 49 minūtes. Aļonas serve tika lauzta piecas reizes.

Otrajā kārtā Sakari pretī stāsies mājiniece Astra Šarma, kura spēlēja kvalifikācijā. Viņa pēc uzvaras, kas garantēja vietu pamatturnīrā, bija ļoti priecīga. "Nevaru sagaidīt maču, lai kas man stātos pretī. Viņas abas ir ļoti augsta kalibra spēlētājas. Iziet kortā un sacensties ar viņām – tas man nozīmētu tik ļoti daudz," teica pasaules ranga 232. rakete.

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news/sizz...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-14 14:01, pirms 5 gadiem
Vai dubultzodiņš veidojas?

     [+] [-]

, 2019-01-14 14:50, pirms 5 gadiem
Teikumu ,kurš ir virsrakstā, daži Latvijas līdzjutēji nespēj novērtēt.

     [+] [-]

, 2019-01-14 14:50, pirms 5 gadiem
Jābeidz rīt, tad arī uzvaras atgriezīsies