Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Venusa Viljamsa slimības dēļ nespēlēs "Australian Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Venusa Viljamsa slimības dēļ nespēlēs "Australian Open"
Venusa Viljamsa
Foto: NYT/Scanpix

Bijusī ranga līdere, amerikāniete Venusa Viljamsa, slimības dēļ nebūs spējīga piedalīties gada pirmajā "Grand Slam" turnīrā – "Australian Open", kas Melburnā startēs 16. janvārī.

"Ar nožēlu paziņoju, ka atsaucu savu dalību no "Australian Open". Pēc vairāku mēnešu ārstēšanās un treniņiem progresēju, lai atgūtu labāko formu. Esmu tuvu tam, lai atgrieztos tūrē," sacījusi 31 gadu vecā tenisiste, kura Sjegrēna sindroma dēļ nav spēlējusi kopš septembra, kad izstājās no "US Open".

Viljamsa karjeras laikā izcīnījusi septiņus vienspēļu titulus "Grand Slam" līmenī – piecas uzvaras Vimbldonā un divas Ņujorkā. Labākais rezultāts "Australian Open" vecākajai no māsām Viljamsām ir fināla sasniegšana 2003. gadā. Togad Venusa titula spēlē zaudēja savai māsai Serēnai.

Dubultspēlēs krietni labākas sekmes, ar māsu Melburnā uzvarot četras reizes (2001., 2003., 2009. un 2010. gadā). Šī gada turnīrs sāksies jau pēc mazāk nekā nedēļas, 16. janvārī.

Izmantotie resursi:
Home | Venus Williams

     [+] [-]

, 2012-01-10 15:41, pirms 12 gadiem
Skumji,bet viņas labākais laiks tenisā ir pagājis!...