Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Serēna Viljamsa apvaino pretinieci negodīgā spēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Serēna Viljamsa apvaino pretinieci negodīgā spēlē
Serēna Viljamsa sašutusi par minēto epizodi
Foto: AFP

ASV tenisiste Serēna Viljamsa vakar pēc iekļūšanas ''French Open'' 4.kārtā, kad ar 4:6, 6:3, 6:4 tika pieveikta spāniete Marija Hosē Martineza Sančeza, izteicās, ka pretiniece pirmajā setā nospēlējusi ar roku breikbumbas izspēlē, kas devis spānietei pārsvaru pirmajā setā.

Pirmā seta piektajā geimā pie rezultāta 2:2 Viljamsa pieļāva dubultkļūdu, kas Martinezai Sančezai deva breika iespēju. Tā izspēlē pēc amerikānietes spēcīga sitiena no gaisa bumbiņa trāpījusi pa spānietes roku un pēc tam no raketes atlēkusi Serēnas laukuma pusē. Pēc šīs izspēles Martinezai Sančezai izdevās nobreikot Viljamsu un ar vienu breiku bija pietiekami, lai uzvarētu pirmo setu ar 6:4. Nākamajos divos setos gan pārāka bija Viljamsa.

Pēc minētās izspēles Viljamsa mača tiesniesim esot jautājusi, kāpēc viņš (Emanuels Džozefs) esot piešķīris punktu spānietei, paziņojot, ka tiesneša rīcība esot bijusi nejauka.

Amerikāniete, kura ''French Open'' uzvarējusi 2002.gadā, pēc mača atzina: ''Esmu kā drāma, bet man nepatīk tādai būt. Mani vari salīdzināt ar kādu no realitātes šovu dalībniecēm, kuras vienmēr pavada drāma - neatkarīgi no tā, ko tu dari, visi tevi ienīst. Bumbiņa trāpīja Martinezai Sančesai par roku. 100%. Pēc noteikumiem, gadījumos, kad bumbiņa trāpa pa kādu ķermeņa daļu, punkts automātiski tiek piešķirts pretiniekam. Tāpēc šmaukšanās vietā punkts bija jāpiešķir man. Es pa bumbiņu trāpīju diezgan spēcīgi, neticu, ka viņa nejuta, ka tā trāpīja pa viņas roku.''

Savukārt spāniete, jautāta par notikušo, noliedza to, ka bumbiņa būtu trāpījusi viņai pa roku un paziņoja, ka Viljamsas komentāri esot bijuši stulbi.

Viljamsa, kura WTA rangā ieņem otro vietu un Parīzē izlikta ar otro numuru, ''French Open'' 4.kārtā tiksies ar kanādieti Aleksandu Vozniaku.

Epizodes video un Viljamsas domas par to

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: roziite05

  +2 [+] [-]

, 2009-05-31 10:09, pirms 15 gadiem
"zelta roka" tenisā - tiesa nevinnēja mačā

  +8 [+] [-]

, 2009-05-31 10:39, pirms 15 gadiem
Nu, bet taa jau arii bija. 100% pa roku traapiija. Re kur video:

youtube.com: YouTube - Serena Williams acuses Martinez...

Nejust, ka traapa pa roku, nevareeja. Neapshaubaama shmaukshanaas.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-31 11:13, pirms 15 gadiem
Sančeza nodemonstrēja izcilu tehniku!šitā tik lielmeistāri var nospēlēt ...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 12:06, pirms 15 gadiem
lai trāpītu tā, ka bumbiņa atlec pretinieku laukumā (no vienkāršas atsišanās nevis kkādas pastumšanas vai nez kā) ir jāsit tiešām stipri, tāpēc domāju, ka šāda punkta legalizēšana būtu tikai interesanta.. protams, tas, kurš iesit tam pretiniekam virsū, bet pretinieks ar to tiek galā tikai sūdīgāk, jo uzreiz bumbiņa lido neprognozējamāk.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-31 12:08, pirms 15 gadiem
un vispār.. labi, Martinesa Sančesa neveiksmīgi tika ar epizodi galā, BET kāpēc, lai viņai būtu jāiet sūdzēties pie tiesneša un jāsaka, ka bumbiņa man trāpīja pa roku, dodiet punktu nēģerietei? noklusēšana ir tikai normāla (labi, pēc spēles viņa jau melo, tas citādāk). bet nu pupaino neglīteņu ģimenē laikam pieņemts vienmēr būt godīgām

     [+] [-]

, 2009-05-31 13:53, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: un vispār.. labi, Martinesa Sančesa neveiksmīgi tika ar epizodi galā, BET kāpēc, lai viņai būtu jāiet sūdzēties pie tiesneša un jāsaka, ka bumbiņa man trāpīja pa roku, dodiet punktu nēģerietei? noklusēšana ir tikai normāla (labi, pēc spēles viņa jau melo, tas citādāk). bet nu pupaino neglīteņu ģimenē laikam pieņemts vienmēr būt godīgām
rasist, tev vieta Hārlemā, tur tevi pārmācītu Tā pupainā ir labākā tenisiste pasaulē, starp citu..

     [+] [-]

, 2009-05-31 14:29, pirms 15 gadiem
tai sančesai pašai nebija kauns melot? jo seviski tagad kad so video bus redzeejusi daudz tenisa fani...

  +5 [+] [-]

, 2009-05-31 14:52, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: rasist, tev vieta Hārlemā, tur tevi pārmācītu Tā pupainā ir labākā tenisiste pasaulē, starp citu..
Ej nu? Paskatoties reitingā tā gan nav! Varbūt pupainākā?