Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hingisa un Liziki pārsteidzoši uzvar prestižajā Maiami turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hingisa un Liziki pārsteidzoši uzvar prestižajā Maiami turnīrā
Martina Hingisa un Sabīne Liziki
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Prestižais Maiami WTA dubultspēļu turnīrs svētdien noslēdzās ar negaidītu Martinas Hingisas un Sabīnes Liziki triumfu. Šveices un Vācijas duets, kopā aizvadot tikai otro turnīru, finālā ar 4:6, 6:4, 10:5 uzveica vienu no elites pāriem – Jekaterinu Makarovu un Jeļenu Vesņinu.

Hingisa pagājušajā gadā atgriezās tūrē, lai uzspēlētu dažos dubultspēļu turnīros. Konkrēti – šveiciete kopā ar Danielu Hantuhovu piedalījās piecos turnīros, ar lieliem panākumiem neizceļoties. Abām kopā tikai vienā turnīrā izdevās tikt līdz ceturtdaļfinālam, kas bija Karslbādā, kur ceturtdaļfināla sasniegšanai pietika ar vienu uzvaru.

Šobrīd Hingisa pilda Vimbldonas finālistes Sabīnes Liziki treneres pienākumus, tādējādi abas izlēmušas uzspēlēt kopā dubultspēlēs. Indianvelsā eksperiments cieta fiasko, jo zaudēts jau 1. kārtā, bet Maiami izdevies gūt sensacionālu uzvaru (nepārspīlējot).

Ceturtdaļfinālā ar 3:6, 7:6(7), 10:7 gūtajā uzvarā pār Anabelu Medinu Garigesu un Jaroslavu Švedovu Hingisa ar Liziki atspēlēja septiņas mačbumbas, pēc tam pusfinālā sekoja viegla uzvara pār spēcīgo Kāras Blekas un Sanjas Mirzas pāri (6:3, 6:4), bet šodien finālā supertaibreikā pret dubultspēļu ranga 6. un 7. vietā esošajam Krievijas tenisistēm atspēlēts 3:5 deficīts, uzvarot septiņās izspēlēs pēc kārtas.

Deviņos "Grand Slam" dubultspēļu turnīros uzvarējusī Hingisa svētdien izcīnīja karjeras 38. dubultspēļu titulu (pirmais kopš 2007. gada), bet Liziki tikai trešais, pie tam pirmo reizi uzvarēts "Premier Mandatory" līmenī (Indianvelsa, Maiami, Madride un Pekina).

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 21:47, pirms 10 gadiem
Sis te tiesam liels wow,nu ko vajadzetu uz Wimbl pierunat Rogeru Jauktajas,

     [+] [-]

, 2014-03-31 08:28, pirms 10 gadiem
Super!