Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Maiami bez pusfināliem - Nadals un Džokovičs uzreiz finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Maiami bez pusfināliem - Nadals un Džokovičs uzreiz finālā
Kei Nišikori
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Piektdiena Maiami "Masters 1000" turnīra faniem bija milzīga vilšanās, jo nenotika neviens no paredzētajiem diviem pusfināliem. Veselības problēmu dēļ kortā iziet nevarēja ne Japānas labākais tenisists Kei Nišikori, nedz ar Čehijas tenisa līderis Tomāšs Berdihs.

Pirmais par nespēlēšanu paziņoja Kei Nišikori, kurš pirms pusfināla aizvadīja divas ļoti nogurdinošas trīs setu spēles pret Davidu Fereru (atspēlētas četras mačbumbas) un Rodžeru Federeru, gūstot cirkšņa savainojumu. Traumatiskais japānis no turnīriem izstājas regulāri, tāpēc viņa nespēja iziet uz karjeras otro "Masters 1000" pusfinālu nav šoks.

Novaks Džokovičs finālu sasniedzis, nospēlējot tikai sešus setus! No 1. kārtas viņš bija brīvs, pateicoties izliktā tenisista statusam, bet vēl vienu maču neaizvadīja, jo no spēles atteicās viņa 3. kārtas pretinieks Florians Maijers.

Vēlāk faniem vēl lielāku vilšanos sagādāja Tomāšs Berdihs, kurš pēkšņi esot saslimis. Tā rezultātā nenotika neviens no diviem pusfināliem. Berdihs Rafaelam Nadalam zaudējis 16 mačus pēc kārtas un spāni nav spējis uzveikt kopš 2006. gada, kad pēc pirmajām četrām savstarpējām cīņām bija vadībā ar 3-1.

Abu pusfinālu atcelšana spēlētāju savainojumu dēļ ATP turnīros notiek pirmo reizi Atklātās ēras laikā, liecina tūres publicētā informācija. Sieviešu turnīros kas līdzīgs atgadījās pērn Indianvelsā, kad Viktorijas Azarenkas un Samantas Stousuras veselības problēmu dēļ notika tikai divi no četriem ceturtdaļfināliem.

Nadala un Džokoviča tikšana līdz finālam, kas notiks svētdienas vakarā, nozīmē to, ka abos turnīros titulu sadalīs pasaules pirmie divi numuri. Dāmu sacensību finālā šovakar Serēnas Viljamsas un Na Lī mačs. Starp citu, Rafa ar Noli rītvakar aizvadīs jubilejas 40. savstarpējo cīņu. Rafa pašreiz priekšā ar 22-17.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-29 02:33, pirms 10 gadiem
Pa skaisto skatītājiem

     [+] [-]

, 2014-03-29 08:09, pirms 10 gadiem
tāpat favorīti palika, tā kā fināls būs pareizs. ceru ka Lī saliks Serēnu

     [+] [-]

, 2014-03-29 11:14, pirms 10 gadiem
Vakar gatavojos uz 2 interesantiem mačiem ...un...paliku "tukšā"

     [+] [-]

, 2014-03-29 19:21, pirms 10 gadiem
cikos būs mačs?