Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

papildināts Vozņacki atkal maina treneri, nolīgstot Mortensenu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vozņacki atkal maina treneri, nolīgstot Mortensenu
Tomass Hegšteds ar Karolīnu Vozņacki nostrādāja tikai divos turnīros
Foto: AFP/Scanpix

Bijusī sieviešu tenisa reitinga līdere Karolīna Vozņacki kārtējo reizi atlaidusi treneri, sezonas pirmā mēneša izskaņā šķiroties no Tomasa Hegšteda, kurš ar Dānijas pirmo raketi nostrādājis tikai trīs mēnešus. Viņa vietā iecelts dānis Mikaels Mortensens.

Vozņacki, kura šonedēļ izkrita no ranga pirmā desmitnieka, bijušo Šarapovas treneri Hegštedu noalgoja oktobra beigās, noslēdzot vienošanos uz visu 2014. gada sezonu. Zviedrs kopā ar Vozņacki pabijis tikai divos turnīros – Sidnejā viņa 2. kārtā zaudēja Lucijai Šafaržovai, bet "Australian Open" netika tālāk par 3. kārtu, piekāpjoties Garbinjei Mugurusai.

Karolīnai nākamais turnīrs paredzēts 10. februārī Dohā, bet nedēļu vēlāk Dubaijā. Tajā Hegšteda ar viņu kopā vairs nebūs, jo trenerim parādītas durvis. Zinot Vozņacki ģimenes praksi, treneru atlaišana pēc dažu mēnešu neilga darba nav nekas neparasts – tāds pats liktenis kā Hegštedu nesenā pagātnē piemeklēja arī Rikardo Sančesu un Tomasu Juhansonu.

Dānijas prese ziņo, ka Karolīna no Hegšteda esot šķīrusies komunikācijas problēmu dēļ. Karolīna pēc "Australian Open" esot devusies uz Dubaiju, bet treneris paņēmis brīvas dažas nedēļas. Vozņacki nākamajiem diviem Āzijas turnīriem, kas ir viņas kalendārā, gatavojas Dubaijā, kur trenējas un arī seko Rorija Makilroja gaitām golfa turnīros.

Jaunais treneris nozīmēts ļoti operatīvi – vairāk par saviem priekšgājējiem izturēt centīsies dānis Mikaels Mortensens. Viņa nozīmīgākais sasniegums trenera karjerā ir Na Lī aizvešana līdz "French Open" titulam 2011. gadā.

Izmantotie resursi:
Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning

  +2 [+] [-]

, 2014-01-30 00:47, pirms 10 gadiem
Es varētu pieteikties - nekad neesmu spēlējis bet esmu redzējis Stefiju un Samprasu spēlējot!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-30 04:33, pirms 10 gadiem
Es viņu varētu patrenēt

  -1 [+] [-]

, 2014-01-30 04:34, pirms 10 gadiem
Es piesakos patrenēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 06:55, pirms 10 gadiem
varētu viņai šādus tādus paņēmienus parādīt. Vozi, ja ir interese, PM!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 11:41, pirms 10 gadiem
BABKInLovis rakstīja: Es viņu varētu patrenēt
Trenēsi tā, kā viņas papucis liks. Ja runāsi pretī, izdzīs un vēl iespers uz atvadām. Te nāk prātā aforisms par slikto dejotāju un pa*tiem... Ja šai ģimenītei nav sajēgas - KAS viņiem vajadzīgs, lai progresētu, tad arī nav, nevajag jau trenerus mainīt kā čigāns zirgus.

     [+] [-]

, 2014-01-30 13:10, pirms 10 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Es varētu pieteikties - nekad neesmu spēlējis bet esmu redzējis Stefiju un Samprasu spēlējot!
mierīgi... pāris mēnešus jau tik jāiztur tēva norādes

     [+] [-]

, 2014-01-30 14:22, pirms 10 gadiem
Ak, Karolīn, Karolīn, ko tu dari!
Tagad lasu ka viņa nolīgusi savu tautieti Mortensenu par jauno treneri! Ceru ka viņš noturēsies ilgāk par saviem priekštečiem!

     [+] [-]

, 2014-01-30 15:09, pirms 10 gadiem
s_dreamer82 rakstīja: Ak, Karolīn, Karolīn, ko tu dari!
Tagad lasu ka viņa nolīgusi savu tautieti Mortensenu par jauno treneri! Ceru ka viņš noturēsies ilgāk par saviem priekštečiem!
Tautietis viņš ir tikai nosacīti - neaizmirsīsim, ka šī ģimene ir poļi. Ar attiecīgām dīvainībām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja