Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Del Potro atkal problēmas ar plaukstas locītavu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Del Potro atkal problēmas ar plaukstas locītavu
Huans Martins Del Potro
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas tenisa pirmais numurs Huans Martins Del Potro atkal atsvaidzinājis plaukstas locītavas savainojumu, šoreiz ciešot sportista kreisajai rokai.

Šonedēļ ranga rekordu ar 4. vietu atkātojušais Huans Martins Del Potro pēdējo maču aizvadīja 16. janvārī, kad zaudēja "Australian Open" 2. kārtā.

Del Potro nākamais turnīrs paredzēts 10. februārī Roterdamā, kur viņš uzvarēja pirms gada. Nedēļas nogalē izlases sastāvā Deivisa kausā pret Itāliju viņš nespēlēs, tas bija zināms jau pirms kārtējām problēmām ar plaukstas locītavām.

Huans Martins labās plaukstas locītavas savainojuma dēļ izlaida lielāko daļu 2010. gada sezonas. Pēc zaudējuma "Australian Open" 4. kārtā Marinam Čiličam Del Potro tūrē atgriezās tikai gada beigās, nespējot aizstāvēt "US Open" titulu. 2010. gadā Del Potro piedalījās tikai trīs turnīros – bez jau pieminētā "Australian" rudenī vēl tikai Tokijā un Bangkokā, kur zaudēja jau 1. kārtā.

Tagad Del Potro esot problēmas ar kreisās rokas plaukstas locītavu, kas viņu piemeklēja arī pagājušajā sezonā, ieskaitot "US Open" posmu. Argentīnas pirmais numurs devies uz ASV pie speciālista Ričarda Bergera, kurš pirms vairākiem gadiem veica Del Potro labās plaukstas locītavas operāciju. Del Potro janvārī Melburnā esot spēlējis ar pretsāpju līdzekļu palīdzību.

     [+] [-]

, 2014-01-28 16:50, pirms 10 gadiem
Tas ir kaut kāds ārprāts Tāds talants, tāds līmenis, bet traumas visu laiku, turklāt vēl kārtējais neveiksmīgais AO pirms tam

     [+] [-]

, 2014-01-28 20:22, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Tas ir kaut kāds ārprāts Tāds talants, tāds līmenis, bet traumas visu laiku, turklāt vēl kārtējais neveiksmīgais AO pirms tam
Jā,Gulbis vēl lielāks talants un vēl lielāks ārprāts...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-29 09:56, pirms 10 gadiem
Njā, izskatās, ka džeks ir aizgājis pa to pašu taciņu, pa kuru viņa bērnības dienu elks Marats Safins... Arī tam pēc triumfa US Open-2000 traumas sākās, muļķīgie zaudējumi uz līdzenas vietas... Arī plaukstas locītavas problēmas, dēļ kuras tas 2003. gadā maz spēlēja... Žēl būtu, ja arī Delpo būtu norakstīts, jo viņa spēle atbilst TOP-3, turklāt viņam ir SPĒLE, nevis kā Nadalam - tikai izturība, spēja noķert jebkuru bumbu un viens pats forehand topspin.

     [+] [-]

, 2014-01-29 19:43, pirms 10 gadiem
Dmitry rakstīja: turklāt viņam ir SPĒLE, nevis kā Nadalam - tikai izturība, spēja noķert jebkuru bumbu un viens pats forehand topspin.
Nu jau tu čabinies. Tikpat labi var teikt, ja Delpo netrāpa labo, tad tur nekā nesanāks, ka arī vairums gadījumu notiek. Top3 spēle atbilst tiem, kuri tur bijuši vai atrodas. Vēlu veselību garajam un lai viņa spēle atbilstu top3. Jāpaņem tikvien kā viens māsteris.