Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Šarapovai vēl viena grūta uzvara

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šarapovai vēl viena grūta uzvara
Na Lī
Foto: AFP/Scanpix

Štutgartes WTA "Premier" finālā svētdien sacentīsies turnīra pirmās divas raketes – pagājušā gada čempione Marija Šarapova un Ķīnas tenisa līdere Na Lī.

Šarapova sezonas pirmajā 21 spēlē uzvarēja vai zaudēja divos setos. Skaitot kopā ar Maiami finālu, Maša aizvadījusi jau četras trīs setu spēles pēc kārtas. Šodien Vācijas labāko tenisisti Andželiki Kerberi izdevās uzveikt tikai ar 6:3, 2:6, 7:5. Tāpat kā iepriekšējās divās spēlēs pret Luciju Šafaržovu un Anu Ivanoviču, Šarapova zaudēja otro setu.

Pagājušā gada čempione sāka straujā tempā, taču no otrā seta sākuma zaudēja astoņus no deviņiem geimiem un izšķirošajā setā nokļuva iedzinējos ar 0:2. Šarapova atbildēja ar savu izrāvienu, taču pie 5:3 nespēja izservēt maču, savu servi zaudējot uz nulles. Kerbere tika līdz 5:5, bet pēdējais vārds piederēja Šarapovai, kura uzvarēja mača pēdējās astoņās izspēlēs.

Šarapova uzvarējusi 29 no pēdējām 32 trīs setu spēlēm, kā arī 15 mačus pēc kārtas uz māla seguma. Šarapova svētdienas finālā sacentīsies ar Ķīnas pirmo raketi Na Lī, kura šonedēļ nav zaudējusi nevienu setu un pusfinālā ar 6:4, 6:3 apspēlēja Betāniju Mateku-Sendsu.

Šarapovai arvien ir pārsvars savstarpējos mačos pret Lī (8-5), taču pēdējo spēli Šarapovai nav vēlēšanās atcerēties – "Australian Open" pusfinālā Maša kapitulēja ar 2:6, 2:6.

  +3 [+] [-]

, 2013-04-27 22:19, pirms 11 gadiem
nu Marijai jau ari pretinieces sivakas,ka Na Li
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-28 08:13, pirms 11 gadiem
EdExpress rakstīja: lohs
Tev labi ar paškritiku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja