Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Atspēlējot mačbumbu, Istomins sasniedz pirmo pusfinālu gada laikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Atspēlējot mačbumbu, Istomins sasniedz pirmo pusfinālu gada laikā
Deniss Istomins
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Uzbekistānas labākais tenisists Deniss Istomins Notingemas ATP turnīra ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6:4, 6:7(8), 7:6(6) pieveica Argentīnas tenisistu Leonardo Maijeru, sasniedzot pirmo pusfinālu šajā līmenī kopš iekļūšanas četriniekā šajā pašā turnīrā pirms 12 mēnešiem.

Deniss Istomins bija tuvu zaudējumam mačā, kurā viņš savu servi nezaudēja ne reizi. Uzbekistānas tenisists atspēlēja visas septiņas breikbumbas, 2. seta taibreikā nemācēja realizēt mačbumbu (tā gan bija uzņemšanā), bet 3. seta taibreikā ar labu pirmo servi pats atspēlēja vienu mačbumbu.

Ranga 92. numurs pēdējā taibreikā divreiz pēc Leonardo Maijera "forehand" kļūdām ieguva minibreiku, taču abas reizes to atdeva atpakaļ. Istomins mačbumbu atspēlēja pie rezultāta 5:6, bet pats punktu pielika ar savu otro mačbumbu, kad Argentīnas tenisists kļūdījās ar "serve&volley" gājienu, un Istomins viņu sodīja ar diagonālo apvedošo sitienu.

Istomins pēdējo reizi ATP pusfinālā spēlēja pirms gada šajā pašā turnīrā, kad tas notika Īstbornā. Istomins toreiz pusfinālā zaudēja Rišāram Gaskē. Istominam ATP pusfinālos ir negatīva 2-7 bilance, pēdējo no divām uzvarām šajā posmā viņš guva 2012. gada februārī Sanhosē.

Istomina pretinieks rīt būs šonedēļ lieliski spēlējošais Kipras pirmais numurs Markoss Bagdatis. Viņš pēc Davida Ferera izslēgšanas divos setos sakāvis arī Aleksandru Zverevu un Simoni Bolelli. Markoss šonedēļ četros mačos nav ne reizi nobreikots! Kiprietim savstarpējos mačos ar Istominu 2-1 pārsvars.

"Aegon Open Nottingham". "ATP World Tour 250" turnīrs uz zālāja seguma

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(12) Sam Querrey – (2) Gilles Simon5:7 7:6(8) 6:4
Denis Istomin – (4) Leonardo Mayer6:3 6:7(8) 7:6(6)
Marcos Baghdatis – Simone Bolelli6:4 6:4
Alexandr Dolgopolov – Yen-Hsun Lu6:4 4:6 7:6(4)

     [+] [-]

, 2015-06-26 09:59, pirms 9 gadiem
Šodien Vimbledonas izloze. Draws - The Championships, Wimbledon 2015 -...
Izliktie spēlētāji jau nosaukti.
Seeding for The Championships 2015 - The...