Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Halepa un Vozņacki sacentīsies par vietu Štutgartes finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Halepa un Vozņacki sacentīsies par vietu Štutgartes finālā
Karolīna Vozņacki
Foto: AP/Scanpix

Simona Halepa atgriešanos WTA reitinga 2. vietā piektdien atzīmēja ar samocītu uzvaru Štutgartes "Premier" turnīra ceturtdaļfinālā pār Sāru Erani – 6:4, 6:4. Rumānietes nākamā pretiniece būs Karolīna Vozņacki.

Simonas Halepas atgriešanās ranga 2. vietā (tā oficiāli notiks pirmdien) kļuva zināma vakar, kad pēdējo trīs gadu Štutgartes čempione Marija Šarapova zaudēja 2. kārtā, tādējādi nespējot aizstāvēt 470 punktus.

Simona šodien Vācijā guva neglītu uzvaru pār Sāru Erani. Lai arī Itālijas tenisiste tika uzveikta divos setos, Halepas sniegums bija tālu no viņas labākā tenisa. Halepa savu servi zaudēja septiņas reizes!

Ļoti amizants bija 1. sets, kurā bija deviņi breiki 10 geimos. Halepa vienīgā no abām spēlētājām prata noturēt servi, to izdarot jau pirmajā geimā. Simona pēc tam četras reizes nenoturēja breika pārsvaru, tomēr Itālijas tenisistes nespēja servēt labāk Halepai ļāva izvairīties no problēmām zaudēta seta izskatā.

Savukārt 2. setu Halepa uzvarēja no 1:3. Simona pie 5:3 nespēja izservēt maču, turklāt arī izniekoja vienu mačbumbu, bet nākamajā geimā viņai bija nepieciešamas vēl trīs mačbumbas, lai beidzot pieliktu punktu.

Halepa sestdien par vietu pusfinālā sacentīsies ar Karolīnu Vozņacki. Dānijas pirmajai raketei šodien ļoti paveicās, jo turnīra organizatori iegāza Karlu Svaresu Navarro. Viņa vakar spēlēja pēdējā mačā, kas beidzās ļoti vēlu, bet šodien spānietei bija jābūt kortā uz otro no četriem mačiem, spēlējot aptuveni 15 stundas pēc vakardienas cīņas, kamēr Vozņacki bija par vairākām stundām ilgāka atpūta. Svaresa Navarro kortā izskatījās prognozējami sagurusi un cieta sagrāvi ar 0:6, 3:6.

Vozņacki un Halepa iepriekš tikušās trīs reizes. Ar 2-1 vadībā Halepa, kura bijusi pārāka pēdējās divās spēlēs. Abu ceļi šogad jau vienā turnīrā krustojās, un Halepa Vozņacki februārī Dubaijā pieveica trīs setos – 2:6, 6:1, 6:1.

"Porsche Tennis Grand Prix". WTA "Premier" sērijas turnīrs Štutgartē uz māla seguma telpās

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Simona Halep – Sara Errani6:4 6:4
(4) Caroline Wozniacki – (8) Carla Suarez Navarro6:0 6:3
Angelique Kerber – (6) Ekaterina Makarova6:3 6:2
Madison Brengle – Caroline Garcia3:6 6:3 6:3

     [+] [-]

, 2015-04-24 21:12, pirms 9 gadiem
...diez vai divas spēles Simona slikti nospēlēs...bet hvz, meitenes un abas prot spēlēt !
Es savu naudu šajà spēlē neliktu !