Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Halepa deguna operācijas dēļ nespēlēs līdz Indianvelsas turnīram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Halepa deguna operācijas dēļ nespēlēs līdz Indianvelsas turnīram
Simona Halepa
Foto: Reuters/Scanpix

WTA reitinga otrā rakete un Rumānijas labākā tenisiste Simona Halepa svētdien paziņoja par to, ka veselības problēmu sakārtošanas dēļ februārī nespēlēs, izlaižot gan Federācijas kausa cīņas, gan arī divus "Premier" sērijas turnīrus Dohā un Dubaijā.

Halepai šī sezona sākusies neveiksmīgi. Kājas savainojuma dēļ viņa bija spiesta izlaist Brisbenas turnīru, Sidnejā pusfinālā zaudēja Svetlanai Kuzņecovai, bet "Australian Open" 1. kārtā kapitulēja Šuajai Čanai, kurai 6:4, 6:3 uzvara bija pirmais panākums 15 "Grand Slam" mačos.

Halepa šodien savā "Facebook" lapā paziņoja, ka vairāk nekā mēnesi viņai ir problēmas ar vēdera, ausu un deguna infekcijām. Tā rezultātā viņa nav spējusi pilnvērtīgi trenēties. Simona klausījusi ārstu ieteikumam veikt deguna operāciju.

Halepa cer atgriezties sacensību apritē martā, kad notiks lielais Indianvelsas "Premier Mandatory" turnīrs, kur viņa pērn kļuva par čempioni. Lēmums par došanos uz Kaliforniju gan tiks pieņemts vien tad, ja viņa būs atguvusi veselību tādā apjomā, lai varētu ne vien trenēties, bet arī spēlēt.