Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Tursunovs un Isners nespēlēs "French Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tursunovs un Isners nespēlēs "French Open"
Dmitrijs Tursunovs
Foto: AFP

''French Open'' turnīrā, kas sāksies svētdien, nepiedalīsies krievs Dmitrijs Tursunovs un amerikānis Džons Isners, kuram turnīra organizatori bija piešķīruši wild card.

Amerikānis Isners, kurš ATP rangā ieņem 114.vietu un bija izpelnījies ''French Open'' rīkotāju wild card, gada otrajā ''Grand Slam'' nepiedalīsies slimības dēļ.

Savukārt 26 gadus vecais krievs Tursunovs, kurš ATP rangā ieņem 23.vietu, nav spējis atgūties no martā gūtā papēža savainojuma. Tursunovs turnīros nav piedalījies kopš marta beigām, kad Maiami turnīrā zaudēja amerikānim Endijam Rodikam.

Īstas pārliecības nav par francūža Gaela Monfīsa startu šī gada turnīrā. Pērn Monfiss Parīzē sasniedza pusfinālu, bet pēdējā laikā mocījies ar ceļgala savainojumiem. ATP 11.rakete ir apstiprinājusi savu dalību ''French Open'', taču sportists labu laiku nav nopietni trenējies, tāpēc viņa gatavība šim turnīram ir apšaubāma.

79. ''French Open'' sāksies svētdien.

Izmantotie resursi:
Associated Press