Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ivanoviča gatava titula aizstāvēšanai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ivanoviča gatava titula aizstāvēšanai
Ana Ivanoviča
Foto: AFP

Serbijas tenisiste Ana Ivanoviča atzinusi, ka ir gatava ''French Open'' titula aizstāvēšanai. Gada otrais ''Grand Slam'' turnīrs sāksies jau svētdien.

Ivanoviča aprīlī, spēlējot valsts izlasē Federācijas kausa izcīņā, atsvaidzināja ceļgala savainojumu un nav spēlējusi kopš šī mēneša sākuma, kad trešajā kārtā zaudēja Romas turnīrā, trīs setos piekāpjoties polietei Agņeškai Radvanskai.

Serbiete atzīst, ka ir gatava titula aizstāvēšanai: ''Sāpes ir pārgājušas un esmu bijusi spēgīga trenēties. Domājot par ''French Open'' turnīru, esmu optimistiska. Pirms ''French Open'' neesmu spēlējusi daudz mačus, taču tādi pati situācija bija arī pagājušajā gadā.''

Pēc uzvaras pērnā gada ''French Open'' turnīrā, kura finālā viņa pārspēja pašreizējo pirmo raketi krievieti Dinaru Safinu, Ivanoviča kļuva par pasaules pirmo numuru, taču kopš tā laika spējusi izcīnīt uzvaru tikai vienā turnīrā - pērnā gada nogalē Lincā (Austrija) un rangā noslīdējusi uz 8.vietu.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk