Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja un Vismane WTA rangā atgūst pa vienai vietai

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Semeņistaja un Vismane WTA rangā atgūst pa vienai vietai
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA. Latvijas tenisistes Darja Semeņistaja un Daniela Vismane jaunākajā WTA rangā pakāpušās par vienu pozīciju, kamēr ranga augšgalā izmaiņu nav un Aļona Ostapenko saglabā 13.vietu, kurā noslēgs arī sezonu.

Latvijas otrā rakete Semeņistaja pakāpās uz 136.vietu, bet Vismane uz 373.pozīciju, kamēr pārējās Latvijas tenistes rangā piedzīvojušas kritumu.

Diāna Marcinkēviča zaudējusi trīs vietas un ieņem 375.pozīciju, Anna Ozerova atkāpusies par vienu vietu un ir 1039., Kamilla Bartone noslīdējusi četras ailītes zemāk un ir 1141., Margarita Ignatjeva atkāpusies par trim vietām (1164.), bet Valerija Kargina - par piecām (1302.).

Labāko trīsdesmitniekā izmaiņas nav notikušās un pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un amerikāniete Koko Gofa. Jeļena Ribakina no Kazahstānas ir ceturtā, ASV sportiste Džesika Pegula - piektā. Sestā ir tunisiete Onsa Žabēra, septītā - Marketa Vondroušova no Čehijas, astotā ir viņas tautiete Karolīna Muhova, devītā joprojām ir grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz vēl viena Čehijas spēlētāja Barbora Krejčīkova.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 36.vietu, 12 pozīcijas zemāk nekā pagājušajā nedēļā ir Vismane (177.), bet Darja Semeņistaja pakāpusies par divas vietas augstāk un ieņem 201.pozīciju.

Vienu vietu zaudējusi Marcinkēviča (224.), bet 47 vietas zemāk ir Ignatjeva (864.). Ozerova piedzīvojusi vienas pozīcijas kritumu (1046.), Kamilla Bartone atkāpusies par 87 vietām (1183.), bet Marija Semeņistaja veikusi trīs vietu kāpumu (1494.).

Izmantotie resursi:
LETA