Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hingisa sagrauj Bušāru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hingisa sagrauj Bušāru
Anastasija Rodionova un Martina Hingisa
Foto: AP/Scanpix

Šveices tenisiste Martina Hingisa turpina dot iemeslus baumām par atgriešanos WTA apritē ne tikai dubultspēlēs, bet arī vienspēlēs. Hingisa piektdien komandu turnīrā atdeva tikai vienu geimu Kanādas tenisistei Juženijai Bušārai, liekot noprast, ka šajā līmenī vēl kaut ko varētu paveikt.

32 gadus vecā Hingisa pirms trim dienām paziņoja, ka Karslbadā aizvadīs pirmo WTA dubultspēļu turnīru kopš 2007. gada. Vakar kļuva zināms, ka tas nebūs šveicietes vienīgais turnīrs profesionālajā tūrē. Bijusī ranga līdere piedalīsies arī Ņūheiveinas dubultspēļu turnīrā, kas notiks no 18. līdz 24. augustam.

Par atgriešanos vienspēlēs pagaidām ne vārda, taču, kas zina... Hingisa vakar populārajā ASV komandu čempionātā Vašingtonas "Kastles" sastāvā vienspēlēs ar 5:1 sagrāva šobrīd ranga 56. vietā esošo kanādieti Juženiju Bušāru.

Hingisai piektdien uzvaras arī tradicionālajās un jauktajās dubultspēlēs – ar Anastasiju Rodionovu kopā uzveiktas Bušāra un Darja Juraka – 5:4, bet "mikstā" pārī ar Radžīvu Ramu apspēlēti Bušāra un Bobs Braiens – 5:3.

Atšķirība starp aktīviem un karjeru beigušiem tenisistiem šajā turnīrā parasti ir diezgan acīmredzama. Piemēram, Endijs Rodiks pagājušās nedēļas nogalē ar 2:5 zaudēja Kevinam Andersonam un neko daudz izdarīt nevarēja. Iespējams, Hingisa patiešām ir labā formā un atgriešanās vienspēlēs WTA līmenī nav nemaz tik nereāla.

Starp citu, šajos mačos piedalījās arī Līga Dekmeijere, kura atkal saņēmusi uzaicinājumu uzspēlēt prestižajās un arī labi apmaksātajās sacensībās. Latvijas labākā dubultspēļu meistare "Orange County Breakers" rindās piedalījās tikai dubultspēlēs, uzvarot vienu no diviem mačiem – jauktajās dubultspēlēs kopā ar Trītu Ueju tika apspēlēta Līzele Hjūbere un Sems Grots (5:4), bet tradicionālajās dubultspēlēs kopā ar Mariju Elenu Kamerinu zaudēts Hjūberei un Viktorijai Duvālai – 3:5.

Austrumu konferencē līdere ar 7-2 bilanci ir "Kastles", bet Dekmeijeres komanda rietumos ar 6-4 rādītāju ieņem otro vietu aiz Springfīldas "Lasers" (6-3). Nākamie mači notiks šovakar.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 11:45, pirms 11 gadiem
Diivainas sacensiibas.
Bet Hingisa spridzina. Gan jau atgrieziisies arri vienspeelees.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-22 16:40, pirms 11 gadiem
Serēnai Wiljamsai jau ari''tikai'' 32!