Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Del Potro nespēlēs arī Maiami

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Del Potro nespēlēs arī Maiami
Huans Martins Del Potro
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas labākais tenisists Huans Martins Del Potro atsaucis dalību no Maiami "Masters 1000" turnīra, kurā nevarēs piedalīties kreisās plaukstas locītavas savainojuma dēļ.

Del Potro ar Facebook starpniecību izplatītajā paziņojumā norāda, ka Maiami aizvadījis vairākus treniņus, kā arī turpinājis saņemt ārstu palīdzību, taču arvien jūt sāpes kreisajā plaukstas locītavā, tāpēc pieņemts lēmums nespēlēt turnīrā, kas viņam ir īpašs Maiami esošo daudzu Latīņamerikas tenisa fanu dēļ.

Argentīnas pirmais numurs, kurš reitingā noslīdējis uz 8. vietu, sezonu sāka teicami, uzvarot Sidnejā. Kopš tā laika Del Potro bijušas tikai negatīvas emocijas – "Australian Open" zaudējums 2. kārtā, Roterdamā ceturtdaļfinālā, Dubaijā nepabeigta vienīgā spēla, izstājoties 2. setā, bet Indianvelsā spēlēts tikai dubultspēlēs, pēc tam izlemjot par nespēlēšanu vienspēlēs.

Ja nepiedalīšanās Indianvelsā, kur Del Potro pirms gada tika līdz finālam, Huanam Martinam reitinga sakarā bija sāpīga (-600 punkti), tad Maiami izlaišana nav tik nepatīkama – Del Potro pirms gada šeit savā vienīgajā mačā 2. kārtā zaudēja Tobiasam Kamkem. Del Potro pamatturnīrā aizstās Bendžamins Bekers.

Del Potro Maiami karjeras laikā sasniedzis 13-6 bilanci un šajā turnīrā labāko rezultātu iespēja 2009. gadā, kad pusfinālā zaudēja Endijam Marejam. Bez Del Potro no Top 20 Maiami nespēlēs vēl tikai Mihails Južnijs. Pagaidām nav zināms, kad Del Potro atgriezīsies tūrē. Nav izslēgts, ka tas notiks tikai maija sākumā Madrides "māsterī". 13. aprīli startējošajam Montekarlo "Masters 1000" viņš nav pieteicies.

     [+] [-]

, 2014-03-19 19:26, pirms 10 gadiem
Zheel, mans favoriits. Traumas diemzheel vinjam sagaadaa probleemas visu karjeru.