Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Notikusi "French Open" vīriešu kvalifikācijas turnīra izloze

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Notikusi "French Open" vīriešu kvalifikācijas turnīra izloze
Fabio Fonini
Foto: AFP

Šovakar Parīzē notikusi gada otrā "Grand Slam" turnīra "French Open" vīriešu vienspēļu turnīra kvalifikācijas izloze. Latvijas tenisisti šogad tajā nebūs pārstāvēti, bet sieviešu vienspēļu turnīra kvalifikācijas izloze notiks rīt.

"Grand Slam" tenisa turnīru pamatsacensībās startē 128 tenisisti. Vīriešu vienspēļu pamatturnīrā pēc ranga uzreiz iekļūst 104 sportisti, tiem pievienojas vēl astoņi wild card ieguvēji, bet pārējos 16 noskaidro kvalifikācijas turnīrā. Lai iekļūtu pamatturnīrā, tenisistam ir jāpārvar trīs kārtas, un viegls uzdevums tas noteikti nav.

Šogad neviens no Latvijas tenisistiem vīriešu vienspēļu kvalifikācijā nespēlē – Ernests Gulbis sacensības uzsāks no pamatturnīra, bet Denisa Pavlova un Anda Juškas pozīcijas rangā bija par zemu. No zināmākajiem tenisistiem kvalifikācijā šogad jāspēlē itāliešiem Fabio Fonini un Filipo Volandri, argentīnietim Giljermo Kanjasam, beļģim Oliveram Rohusam un vēl daudziem citiem – kopumā 128 sportistiem (Pilns vīriešu vienspēļu kvalifikācijas turnīra siets ). Cīņas par pamatturnīru vīriešiem sāksies jau rīt.

Tikmēr Latviju krietni vairāk interesējošā sieviešu vienspēļu turnīra kvalifikācijas izloze notiks tikai rīt. Atgādinām, ka tajā spēlēs arī Anastasija Sevastova, kurai šogad būs debija "Roland Garros" kortos.

Izmantotie resursi:
rolandgarros.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-18 22:21, pirms 15 gadiem
Cerams nākamgad arī Deniss un Andis spēlēs FO, bet pašlaik turam īkšķus par tiem, kas mums ir!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-19 07:39, pirms 15 gadiem
Ernestam,beidzot vajadzētu saņemties !! turam īkšķus !!

  -2 [+] [-]

, 2009-05-19 10:14, pirms 15 gadiem
nu denis ar andi var iet bagmintonu speelee seetas kakjis pa vinjiem labaak speelee.