Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Gofāns sev ar bumbiņu trāpa acī, spiests izstāties pusfinālā

Gofāns sev ar bumbiņu trāpa acī, spiests izstāties pusfinālā
Davids Gofāns
Foto: AFP/Scanpix

Reti neveiksmīga epizode Roterdamas 500 punktu turnīra pusfinālā gadījās Beļģijas tenisa līderim Davidam Gofānam, kurš acs savainojuma dēļ nevarēja pabeigt maču pret Grigoru Dimitrovu (3:6, 1:0).

Gofāns 2. seta otrajā geimā izpildīja vienkāršu "volley" sitienu, kas beidzās ar neplānotu iznākumu – bumbiņa Davidam trāpīja acī. Tūlīt sekoja medicīnas pārtraukums, pēc kura Gofāns no turnīra izstājas. Viņš savu vienīgo uzvaru (1-6) pret Dimitrovu guva pirms gada Roterdamas ceturtdaļfinālā.

Rīt finālā būs "Bulgārijas Federera" un Šveices Federera tikšanās. Vakar atgriešanos ranga 1. vietā nosvinējušais Rodžers otrajā pusfinālā ar 6:3, 7:6(3) pieveica Andreasu Sepi, pret kuru viņam tagad ir graujoša 14-1 bilance. Vienīgais sensacionālais zaudējums bija 2015. gadā "Australian Open" 3. kārtā.

Federeram pret Dimitrovu ir perfekta 6-0 bilance. Bulgārs sešos mačos spējis uzvarēt tikai divos setos. Abu līdz šim pēdējā tikšanās bija pagājušā gada vasarā Vimbldonas astotdaļfinālā, kur Federers uzvarēja ar 6:4, 6:2, 6:4.

Federers ir divkārtējs Roterdamas turnīra čempions, šeit triumfējot 2005. un 2012. gadā. Rodžers šonedēļ Roterdamā atgriezās pirmoreiz kopš 2013. gada, kad ceturtdaļfinālā zaudēja Žuljēnam Beneto.


, 2018-02-17 18:29, pirms 6 gadiem
Ir redzēts ka pēc daudz sāpīgākām traumām sportisti turpina maču! Šis vairāk izskatās pēc tāda kā iemesla lai tiktu vaļā no sev ļoti neveiksmīga mača.
, 2018-02-17 23:52, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ir redzēts ka pēc daudz sāpīgākām traumām sportisti turpina maču! Šis vairāk izskatās pēc tāda kā iemesla lai tiktu vaļā no sev ļoti neveiksmīga mača.
Protams, bet tu jau nezini, ka pa acī ir dabūt, jo man vienreiz man baša laika pretinieks trapīja ar pirkstu pa acī, ka es neko neredzēju un sapēja, bet sāpes pārgāja pēc 1h min ar aukstu ūdeni, bet tenisa bumbiņa lido ar ātrumu.
, 2018-02-18 02:33, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ir redzēts ka pēc daudz sāpīgākām traumām sportisti turpina maču! Šis vairāk izskatās pēc tāda kā iemesla lai tiktu vaļā no sev ļoti neveiksmīga mača.
Viegli ir nosodīt, nezinot sajūtas. Acis ir divas un pilnvērtīgas protēzes vēl nav izgudrotas.
Acu traumas ir dažādas, vienam sāpīgs sastrutojums, ko viegli ar zālēm var likvidēt, citam nesāpīgs radzenes bojājums un pakāpeniska redzes zaudēšana, jo acs spiediens paaugstinās un bojā redzes nervu.
, 2018-02-21 14:45, pirms 6 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Protams, bet tu jau nezini, ka pa acī ir dabūt, jo man vienreiz man baša laika pretinieks trapīja ar pirkstu pa acī, ka es neko neredzēju un sapēja, bet sāpes pārgāja pēc 1h min ar aukstu ūdeni, bet tenisa bumbiņa lido ar ātrumu.
Vo, vo - es ar šampja pudeles korķi vienreiz pa aci dabūju. Sāpēja nežēlīgi, bet kodu tālāk un sāpes pārgāja. Nākamajā dienā gan nežēlīgi sāpēja.....................galva.
Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Madrides "WTA 1000" lielākais pārsteigums - Kostjuka zaudē māla speciālistei

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Šovakar noslēdzās otrā kārta, kur zaudēja arī Štutgartes turnīra fināliste Marta Kostjuka (Ukraina) un "top 8" tenisiste Cjiņveņa Džena (Ķīna).
Karloss Alkarass. Foto: BNP Paribas Open

Alkarass ar graujošu uzvaru sāk titula aizstāvēšanu Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā "ATP Masters 1000" otrajā kārtā iepriekšējo divu gadu čempions Karloss Alkarass šodien sagrāva kazahu Aleksandru Ševčenko - 6:2, 6:1.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.