Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Pasaules pirmā rakete Džokovičs Maiami "Masters" turnīrā nespēlēs arī šogad

Agris Suveizda

Pasaules pirmā rakete Džokovičs Maiami "Masters" turnīrā nespēlēs arī šogad
Novaks Džokovičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Tenisa superzvaigzne Novaks Džokovičs pavēstījis, ka izlaidīs Maiami "Masters" tenisa turnīru, kā sākums paredzēts nākamās nedēļas vidū.

Andrē Agasi un Džokovičs ar sešiem uzvarētiem turnīriem ir Maiami titulētākie vīriešu vienspēļu dalībnieki, taču 36 gadus vecais serbs Maiami nav spēlējis jau kopš 2019. gada, kad izstājās ceturtajā kārtā (astotdaļfinālā) un nespēlēs arī šoreiz.

"Diemžēl šogad nespēlēšu "Miami Open". Šajā karjeras posmā līdzsvaroju privāto un profesionālo grafiku, un man ir žēl, ka nevarēšu izbaudīt vienus no kaislīgākajiem tenisa līdzjutējiem pasaulē. Ar lielāko prieku nākotnē spēlētu Maiami," sociālajos tīklos rakstīja Džokovičs.

Šogad Džokovičs piedalījies tikai divos vīriešu vienspēļu turnīros. "Australian Open" viņš sasniedza pusfinālu, tajā četros setos ar 1:6, 2:6, 7:6(6), 3:6 piekāpjoties itālietim Jannikam Sinneram, bet Indianvelsas "Masters" turnīrā nupat trešajā kārtā negaidīti zaudēja citam itālietim – ranga 123. numuram Lukam Nardi (4:6, 6:3, 3:6).

Cietā seguma sezonu Džokovičs līdz ar to ir noslēdzis, bet pirmais māla sezonas "Masters" turnīrs gaidāms jau 7. aprīlī Montekarlo.