Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Alkarass droši sasniedz Indianvelsas pusfinālu, kurā tiksies ar Sinneru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alkarass droši sasniedz Indianvelsas pusfinālu, kurā tiksies ar Sinneru
Karloss Alkarass. Foto: ATP Tour

LETA. Prestižā Indianvelsas "ATP 1000" sērijas turnīra pusfinālā vīriešu vienspēlēs ceturtdien pārliecinoši iekļuva planētas otrā rakete spānis Karloss Alkarass, kurš ar 6-3, 6-1 uzvarēja ar sesto numuru izlikto Vācijas spēlētāju Aleksandru Zverevu.

Alkarasa pretinieks cīņā par vietu finālā būs ATP ranga trešais numurs Janiks Sinners no Itālijas, kurš ceturtdaļfinālā ar 6-3, 6-3 pārspēja čehu Jirži Lehečku (ATP 32.).

Savukārt otru pusfināla pāri veidos mājinieks Tomijs Pols (ATP 17.), kurš ar 6-2, 1-6, 6-3 pieveica ranga devīto numuru Kasperu Rūdu no Norvēģijas, un Daņiils Medvedevs (ATP 4.), kurš ar 7-5, 6-4 uzvarēja pasaules septīto raketi Holgeru Rūni no Dānijas.

Kā zināms Indianvelsas turnīrā startēja arī Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko. Vienspēlēs WTA ranga desmitajā vietā esošā Ostapenko apstājās otrajā kārtā, bet dubultspēļu sacensībās duetā ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas izdevās sasniegt ceturtdaļfinālu.

Turnīrs Indianvelsā cietā seguma kortos norisināsies līdz 17. martam.