Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs nav pārliecināts par spēlēšanu Montekarlo

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs nav pārliecināts par spēlēšanu Montekarlo
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

Ernesta Gulbja potenciālais 3. kārtas pretinieks Montekarlo "Masters 1000" turnīrā, ATP ranga līderis Novaks Dzokovičs, šodien atzina, ka nav drošs par savu startu sezonas pirmajā māla seguma "Masters" turnīrā.

"Nevaru simtprocentīgi garantēt, ka trešdien būšu kortā. Man uz situāciju jāskatās reālistiski - vai spēšu trenēties ar pilnu atdevi un jutīšu diskomfortu. Šis ir ļoti spēcīgs turnīrs, tāpēc nav vietas kompromisiem. Lai spēlētu tik nozīmīgā turnīrā, man jābūt 100% formā. Zinu, ka daudzi cer mani šeit ieraudzīt. Arī es to vēlos, pat vairāk nekā citi," Montekarlo turnīra pirmajā dienā sacīja Džokovičs.

Ranga līderis 7. aprīlī Deivisa kausa mačā pret ASV guva potītes savainojumu, kura dēļ viņa starts Montekarlo ir apdraudēts. Serbijas tenisists apzinās, ka riskēšana un spēlēšana neoptimālā formā var novest pie savainojuma saasināšanas, bet "French Open" vairs nav aiz kalniem.

"Pēdējās trīs dienas būt kortā man jau nozīmē daudz. Par spēlēšanu izlemšu vēlākais otrdien. Izredzes nevaru novērtēt procentuāli, taču esmu daudz optimistiskāks nekā nedēļas sākumā," piebilda Džokovičs, kurš Montekarlo no 1. kārtas ir brīvs, bet otrajā sacentīsies ar Mihailu Južniju vai Danielu Himeno-Traveru.

Izmantotie resursi:
AP

  +4 [+] [-]

, 2013-04-14 22:19, pirms 11 gadiem
Ērnijam tikai labāk Būtu taka līdz DelPo jātiek...
P.S Nole. veseļojies, vēlu to labāko

  +5 [+] [-]

, 2013-04-14 22:33, pirms 11 gadiem
Drošvien baidās spēlēt pret Gulbi..

     [+] [-]

, 2013-04-14 22:48, pirms 11 gadiem
Ko, tagad viņam izlaist visus turnīrus, kur Gulbis spēlē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-15 09:26, pirms 11 gadiem
Atkal sākās - Gulbis vs Del Potro jau salikts. Lai vispirms tiek pāri Isneram. Optimisti!

     [+] [-]

, 2013-04-15 13:06, pirms 11 gadiem
eriks2675 rakstīja: Atkal sākās - Gulbis vs Del Potro jau salikts. Lai vispirms tiek pāri Isneram. Optimisti!
Tas gan. Garais Janka jau ir Monako. Zinot viņa klasikas 5-seterus, nogurums jau nebūs tas uz ko likt kārti. Tikai Ernesta laba spēle visu saliks vietās.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 17:21, pirms 11 gadiem
eriks2675 rakstīja: Atkal sākās - Gulbis vs Del Potro jau salikts. Lai vispirms tiek pāri Isneram. Optimisti!
Jāpiekrīt.Optimisms ir laba lieta.Arī es pie cita raksta izteicu cerību, ka līdz Džoko (ja viņš spēlēs) būtu jātiek.Bet pavisam cita lieta - jau pirms turnīra sākšanās uzskatīt, ka tas j a u izdarīts Tas ne vienmēr attaisnojas.Piekrītu Nikam, ka no paša Ernesta spēles viss atkarīgs.