Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Montekarlo Masters trešajā kārtā krīt pasaules ceturtā rakete Medvedevs

Agris Suveizda

Montekarlo Masters trešajā kārtā krīt pasaules ceturtā rakete Medvedevs
Daņiils Medvedevs. Foto: AFP/Scanpix

Montekarlo turpinās vīriešu vienspēļu "Masters" tenisa turnīrs uz māla seguma. Diena sākusies ar pārsteigumu, ar 15. numuru izliktajam Karenam Hačanovam divos setos ar 6:3, 7:5 pārspējot pasaules ceturto raketi Daņiilu Medvedevu.

• Spēle sākās ar četriem breikiem pēc kārtas, Medvedevam divreiz izlaižot vadību, bet izšķirošo breiku astotajā geimā panāca Hačanovs, atspēlēdams sešas geimbumbas un izmantojot otro breikbumbu geimā. Seta noslēdzošajā geimā Hačanovs uzvarēja no 0:30.

• Ja pirmais sets bija breiku pilns, tad otrajā pirmās breikbumbas bija tikai devītajā un desmitajā geimā, abiem tenisistiem neizmantojot pa vienai, bet vienīgo breiku vienpadsmitajā geimā nopelnīja Hačanovs.

• Hačanovs spēcīgo sāncensi uzvarēja otro reizi karjerā un pirmo reizi kopš 2018. gada rudens, kad bija pārāks uz cietā seguma.

• Hačanovs ceturtdaļfinālā tiksies ar Aleksandra Zvereva un Stefanosa Cicipasa cīņas uzvarētāju, bet Alekss de Minors, kurš Austrālijas tenisistu duelī ar 6:3, 6:4 izslēdza Alekseju Popirinu, gaidīs Novaka Džokoviča un Lorenco Muzeti spēles iznākumu.

• No izsētajiem tenisistiem pirmajā kārtā izstājās Teilors Frics (#13) un Aleksandrs Bubļiks (#16), otrajā kārtā zaudēja Andrejs Rubļovs (#6), bet Karloss Alkarass (#3) savainojuma dēļ turnīru izlaiž.

Montekarlo "Masters" trešā kārta

SpēleRezultāts
[11] Alekss de Minors – Aleksejs Popirins6:3; 6:4
[15] Karens Hačanovs – [4] Daņiils Medvedevs6:3 7:5
[1] Novaks Džokovičs – Lorenco Muzeti
[2] Janniks Sinners – Jans Lenards Štufs
[5] Aleksandrs Zverevs – [12] Stefanoss Cicipass
[7] Rūne/[q] Nagals – [8] Grigors Dimitrovs
[8] Kaspers Rūds - [10] Huberts Hurkačs
[14] Igo Embērs – [ll] Lorenco Sonego

     [+] [-]

, 2024-04-11 15:21, pirms 3 nedēļām
Te nekāds Medvedevs arī nevar būt favorīts. Zverevs, Rūds, Siners. Nav gan skaidrs, cik Rūds šobrīd labs.

     [+] [-]

, 2024-04-11 17:36, pirms 3 nedēļām
Protams,galvenais atkal tik par okupanteļiem operatīvi uzrakstīt,nevis par mūsu badmintonistēm EČ...

     [+] [-]

, 2024-04-11 18:23, pirms 3 nedēļām
daleicc-1 rakstīja: Protams,galvenais atkal tik par okupanteļiem operatīvi uzrakstīt,nevis par mūsu badmintonistēm EČ...
kurš skatās badmintonu