Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

2015. gada ATP kalendārs iepriecina zāliena seguma fanus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

2015. gada ATP kalendārs iepriecina zāliena seguma fanus
"Queens Club" notiekošais turnīrs Londonā ir lielā fanu cieņā
Foto: AP/Scanpix

ATP šodien prezentēja nākamās sezonas kalendāru, kurā likts uzsvars uz iepriekš izreklamēto zāliena sezonas nozīmes paaugstināšanu.

2015. gadā paredzēti 62 ATP turnīri, kas notiks 31 valstī. Būtiskākā atšķirība no iepriekšējām sezonām būs trīs nedēļu pauze starp "French Open" un Vimbldonu ierasto divu nedēļu vietā. Tādējādi tradicionāli ļoti īsā zāliena sezona ieguvusi papildus trešo nedēļu.

Pirmajā nedēļā pēc "French Open" zāliena seguma turnīri notiks Hertogenbošā un Štutgartē, otrajā nedēļā Hallē un Londonā (abiem no nākamā gada "ATP World Tour 500" statuss), bet trešajā nedēļā paredzēts jauns "ATP World Tour 250" turnīrs Notingemā (nomaina Īstbornu), kur statuss būs paaugstināts ierastajam "Challenger" turnīram. Nemainīgi pēc Vimbldonas notiks turnīrs Ņūportā.

Arī 2015. gadā Ķīna būs tikai otrā valsts (pēc ASV), kas rīkos visa līmeņa turnīrus ārpus "Grand Slam" sacensībām – 250. un 500. sērijas, kā arī "Masters 1000", turnīriem notiekot attiecīgi Šenčženā (debitēs šī gada septembrī), Pekinā un Šanhajā.

Sezonas 17. nedēļā (27. aprīlis) tiks ieviests jauns turnīrs (pagaidām vēl tiek meklēti pircēji), kas notiks Belgradas sacensību vietā. Tajā nedēļā paredzēti arī iepriekš notiekošie un labi zināmie turnīri Minhenē un Oeirašā. Jaunajam turnīram jābūt uz māla seguma. Jauno kalendāru var redzēt ATP mājas lapā (tehnisku iemeslu dēļ links nestrādā).

     [+] [-]

, 2014-02-10 17:39, pirms 10 gadiem
Nesaprotu kapēc ATP noņema Lasvegasu, tas bija viens no interesantakajiem turniriem vienmer, pasiem speletajiem vienkarsi patika u.t.t. Atceros,ka visi vienmer teica,ka viens no labakajiem turniriem ever un tad nost.. Par Notingemu tas jau bija lena gara iets un runats ilgi, izpildija visu ko atp ludza un sanema savu!

     [+] [-]

, 2014-02-11 13:53, pirms 10 gadiem
Lai tak Latvija piesakās pirkt 17.nedēļas māla turnīru, mēs taču esam māla lielvalsts!