Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Igauniete Kanepi iekļūst Brisbenas WTA finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Igauniete Kanepi iekļūst Brisbenas WTA finālā
Kaja Kanepi
Foto: AP/Scanpix

Noskaidrotas finālistes šīs nedēļas WTA vienspēļu turnīros. Oklendā par galveno balvu sacentīsies itāliete Flavija Penneta un ķīniete Čī Čena, bet Brisbenā slovākiete Daniela Hantuhova un igauniete Kaja Kanepi, kura šodien pārliecinoši izrēķinājās ar itālieti Frančesku Skjavoni – 6:3, 6:0.

Brisbane International

Krietni spēcīgāks dalībnieču sastāvs šonedēļ bija Brisbenas turnīrā – piemēram, mājinieku cerība Samanta Stosura, kādreizējās ranga līderes Kima Klijstersa un Serēna Viljamsa. Vistālāk no viņām tika Klijstersa, taču viņai turnīrs beidzās tāpat kā Viljamsai – ar savainojumu. Šodien pusfinālā beļģiete uzvarēja pirmo setu pret slovākieti Danielu Hantuhovu, taču otrajā pie sev nelabvēlīgā rezultāta 1:3 izstājās. Iemesls – gurna sāpes. Beļģiete gan atzinusi, ka satraukumam par spēlēšanu „Australian Open” nav pamata. Atgādinām, ka viņai būs jāaizstāv pērn izcīnītai tituls.

Hantuhovai pretiniekos finālā stāsies igauniete Kaja Kanepi. Viņa turnīru iesāka ar nepārliecinošu panākumu pār krievieti Aleksandru Panovu, taču pēc tam sakāvusi trīs izliktās sportistes – Anastasiju Pavļučenkovu, Andrea Petkoviču un Frančesku Skjavoni. Uzvarai pār Skjavoni igaunietei vajadzēja vien 56 minūtes – 6:3, 6:0. Abas finālistes līdz šim tikušās trīs mačos un visos uzvarējusi Hantuhova.

ASB Classic

Oklendas turnīrā ar pirmo numuru bija izlikta vāciete Sabīne Liziki, taču viņa netika tālāk par ceturtdaļfinālu, izstājoties vēdera muskuļu sastiepuma dēļ. Cīņā par galveno balvu rīt dosies itāliete Flavija Penneta (izlikta ar 4.numuru) un ķīniete Čī Čena. Penneta turnīrai gaitā nav zaudējusi ne seta, bet Čena pamocījās gan 1.kārtā (pret japānieti Moritu), gan pusfinālā pret krievieti Svetlanu Kuzņecovu. Fināla favorīte būs itāliete, kurai 3-2 bilance savstarpējos dueļos.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

  +3 [+] [-]

, 2012-01-06 15:19, pirms 12 gadiem
Kanepi šobrīd reāli spēcīga!

  +6 [+] [-]

, 2012-01-06 15:29, pirms 12 gadiem
Gulbis zaudētu Kanepi. Kanepi riktīgs mužiks.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-06 16:00, pirms 12 gadiem
Žēl Kimas.Tālu tika, 1/2 fin. Hantuhovu arī 1.setā smagā cīņā (taibreikā) vinnēja, bet 2.sets - un atkal veselības problēmas un izstāšanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-06 16:14, pirms 12 gadiem
prieks, ka kaimiņiem ir tik spēcīga tenisiste