Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs pirms Madrides turnīra atlaiž visu komandu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs pirms Madrides turnīra atlaiž visu komandu
Novaks Džokovičs un Marians Vajda janvārī Melburnā
Foto: imago/Scanpix

Titulētais Serbijas tenisists un šobrīd ranga 2. vietā esošais Novaks Džokovičs pirms Madrides "Masters 1000" turnīra sākuma paziņoja par savas līdzšinējās komandas izjaukšanu, cenšoties atgriezties uz panākumu takas.

Uguntiņa Džokoviča acīs izdzisa jau pagājušajā vasarā – pēc uzvaras "French Open", kur viņš kļuva par astoto tenisistu, kuram izdevies uzvarēt visos četros "Grand Slam" sērijas turnīros. Kopš tā laika Nole startējis ar pieticīgiem rezultātiem un rangā sev garām palaida Endiju Mareju.

Džokovičs pēc 2016. gada sezonas pārtrauca trīs gadus ilgušo sadarbību ar Borisu Bekeru, bet nupat šķīries arī Mariana Vajdas, kurš ar Džokoviču kopā bija kopš 2006. gada jūnija.

Džokovičam šogad ir 14-4 bilance ar tikai vienu finālu, kurā viņš uzvarēja, to izdarot janvārī Dohā. Kopš tā laika viņam vairāk tādi zaudējumi, kādi iepriekšējās sezonās negadījās. Džokovičs "Australian Open" 2. kārtā zaudēja Denisam Istominam, pēc tam divreiz piekāpās Nikam Kirjosam (Akapulko un Indianvelsā), visbeidzot Montekarlo ceturtdaļfinālā nespēja tikt galā ar Davidu Gofānu. Zaudējums beļģim Džokoviču pamudināja veikt milzīgas izmaiņas savā komandā.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-05 17:05, pirms 7 gadiem
Lai aprunājas ar Gulbi, viņš ir izmēģinājis visus trenerus un noteikti varēs pateikt, ko nevajag ņemt...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-05 17:23, pirms 7 gadiem
Ar Bekeru visu vinnēja..tad pašam sākās motivācijas problēmas

     [+] [-]

, 2017-05-05 17:31, pirms 7 gadiem
Da parastā "biedriņa slimība" - nauda ir un jābauda jaunība, pietiks plēst *irsu kortā un arī treniņos...jāatrod motivàcija - lai pamācās no Rodžera!