Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Dodigs turpina graut, mājās aizsūta arī Čiliču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dodigs turpina graut, mājās aizsūta arī Čiliču
Ivans Dodigs
Foto: AFP/Scanpix

Minhenes "ATP "World Tour 250" turnīrā noskaidroti pirmie četri ceturtdaļfinālisti. Viņu vidū ir pagājušā gada čempions Filips Kolšraibers, toties nav divkārtējā finālista Marina Čiliča.

Horvātijas tenisa līderis Čiličs Minhenē finālā zaudēja 2010. gadā un pērn. Šoreiz ranga 11. numurs nav ticis tālāk par 2. kārtu, jo šodien zaudēja savam tautietim Ivanam Dodigam – 4:6, 2:6. Reitinga 56. vietā esošais Dodigs iepriekšējā kārtā kāju priekšā aizlika divkārtējam čempionam Nikolajam Davidenko.

Trešdien Minhenē visas četras spēles noslēdzās divos setos, un tikai vienā mačā bija līdzvērtīga spēkošanās. Čempions Filips Kolšraibers ar 6:2, 6:4 uzveica Jevgeņiju Koroļovu, bet vēl vienā spēlē ar līdzīgu rezultātu Viktors Troickis ar 6:4, 6:4 apspēlēja Radeku Štepāneku. Čehs pirmo setu zaudēja no 3:0, bet otro no 4:1 pārsvara.

Par visinteresantāko izvērtās dienas pēdējā spēle, kurā Aleksandrs Dolgopolovs divos taibreikos pārspēja Dmitriju Tursunovu – 7:6(2), 7:6(3). Krievijas tenisistam bija labas iespējas uzvarēt vismaz vienā setā. Pirmajā setā bija tikai viena breikbumba, kas 12. geimā setbumbas vērtībā pie pretinieka serves bija Tursunovam. Dolgopolovs kritiskā brīdī izcēlās ar precīzu "dropšotu". Arī taibreikā Ukrainas tenisistam vairāki eleganti saīsinātie sitieni.

Otrajā setā Tursunovam bija breika pārsvars, taču tas netika nosargāts. Dmitrijs vāji aizvadīja astoto geimu, kurā viņam trīs dubultkļūdas un trīs rupjas "forehand" kļūdas, kā rezultātā Dolgopolovs atspēlējās un jau atkal uzvarēja taibreikā.

Dolgopolovs ceturtdaļfinālā sacentīsies ar Dodigu, bet Kolšraibera pretinieks būs Troickis. Atlikušās četras 2. kārtas spēles, ieskaitot Ernesta Gulbja un Tomija Hāsa maču, notiks ceturtdien. Gulbis rīt spēlēs plkst. 14:25.

"BMW Open", "ATP World Tour 250" turnīrs Minhenē

2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Janko Tipsarevic – Grega Zemlja
Ivan Dodig – (2) Marin Cilic6:4 6:2
(3) Tommy Haas – Ernests Gulbis
(4) Filipp Kohlschreiber – Evgeny Korolev6:2 6:4
(5) Alexandr Dolgopolov – Dmitry Tursunov7:6(2) 7:6(3)
(6) Florian Mayer – Marinko Matosevic
Daniel Brands – Gael Monfils
Viktor Troicki – Radek Stepanek6:4 6:4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-01 19:19, pirms 11 gadiem
Vot besii man shitie SC autori. Hokejaa latvisko uzvaardus ka tik uziet - seterberji, laashoni utt. Un kaapeec nevar uzrakstiit arii sheit tad ? Nevis Dodigs bet Dodidzhs...

     [+] [-]

, 2013-05-01 19:21, pirms 11 gadiem
uzvarēt turnīru var bet tikai interesanti ka visas turpmākās spēles izskatīsies kā fināli. pretinieki visi ir līdzvērtīgi. būs ko pasvīst