Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Latvijā pirmo reizi aizvadīts ITF pludmales tenisa turnīrs

Sportacentrs

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 23. un 24. augustā Rīgā, pludmales sporta centrā “Brazīlija” pirmo reizi Latvijā norisinājās starptautiskais ITF turnīrs pludmales tenisā "Venden Cup"! Tajā piedalījās 30 vīriešu un 10 sieviešu dueti ne tikai no Latvijas, bet arī Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas, lai cīnītos par balvām vai vienkārši uzspēlētu pozitīvāko tenisa veidu.

Sacensību vidū bija kā iesācēji, tā arī pasaules reitinga pirmā simtnieka spēlētāji. Visi, protams, guva gandarījumu no aizejošās vasaras pēdējām siltajām dienam, mīkstajām "Brazīlijas" smiltīm, pozītīvās turnīra atmosfēras kā arī no afterparty. Tieši ar to asociējas pludmales teniss!

Latvijas labākie pāri (Ilona Giberte un Anna Švaronoka, Inga Audriņa un Greta Veinberga, Oskars Vaskis un Andris Antonovs, Rolands Rembergs un Ņiikita Ribakovs, Staņislavs Rabinovičs un Aleksandrs Akuličs) šoreiz vēl netika līdz sacensību fināliem, tomēr viņiem viss vēl priekšā – pludmales teniss Latvijā savu attīstību uzsāka tikai šī gada maijā.

2014.gada decembrī plānots organizēt vēl vienu ITF turnīru Rīgā. Sekojiet informācijai sociālajā vietnē Facebook.com (BEACH TENNIS LATVIA). Gatavojieties un trenējaties - piedalīties un cīnīties par iekļūšanu pasaules reitingā var ikviens!

Sacensību organizatori saka lielu paldies visiem dalībniekiem un ģenerālsponsoram, kompānijai “Venden” par palīdzību Latvijas pludmales tenisa attīstībā. Pateicamies arī visiem mūsu partneriem un sponsoriem: Topspin, Wilson Latvia, Brālis, ABC Hotel, pludmales sporta centrs "Brazīlija".

Sacensību fotogalerija

Informāciju sagatavoja:
BEACH TENNIS LATVIA

     [+] [-]

, 2014-08-28 15:43, pirms 10 gadiem
Šis gan bij spēcīgs raksts.