Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Eklstouns vēlējās pārņemt tenisu un mainīt spēles noteikumus

Juris Grīns
Juris Grīns

Eklstouns vēlējās pārņemt tenisu un mainīt spēles noteikumus
Bernijs Eklstouns
Foto: SCANPIX SWEDEN

Formula 1 čempionāta boss Bernijs Eklstouns pirms vairāk kā desmit gadiem bija tuvu tam, lai sāktu pārvaldīt arī tenisu.

"Sportsvibe" ziņo, ka Eklstouns bija vadošais personāžs konsorcijā, kurā darbojās arī tenisa leģenda Boriss Bekers un bijušais spēlētājs un tagadējais biznesmenis Jons Ciriaks. Viņi kopīgiem spēkiem vēlējās pārņemt vadību pār šo sporta veidu, tomēr plāns neizdevās, jo Starptautiskā tenisa federācija par to prasījusi pārāk lielu samaksu.

"Es iestājos par to, ka teniss ir jāpāveido, lai tas būtu piemērotāks televīzijai," stāsta Eklstouns.

Viņš paskaidro: "Vēlējāmies, lai TV kompānijas zinātu, cik tieši ilgi notiks mačs. Viena no idejām bija sadalīt spēli divos vai trīs segmentos, katrs no kuriem būtu, teiksim, divdesmit minūtes garš. Es zinu, ka tas būtu radikāls solis, taču šim sportam bija jāmainās, lai gan kopš tā laika ir notikušas pozitīvas pārmaiņas."

Bernijs Eklstouns ar sev piederošiem 4.2 miljardiem ASV dolāru, pēc "Forbes" datiem, ir atzīts par ceturto bagātāko cilvēku Lielbritānijā. Viņam pieder komerciālās tiesības uz F1 čempionātu, kā arī Anglijas futbola klubs "Queens Park Rangers", kurā 82 gadus vecais Eklstouns ir viens no īpašniekiem.

Izmantotie resursi:
Sportsvibe.co.uk » Sportsvibe.co.uk

Slēpts komentārs: ziemelcuuka

  +7 [+] [-]

, 2013-03-27 11:11, pirms 11 gadiem
Kārtējais sports, kas tiktu pakārtots TV. Nē, nē, nē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-27 11:55, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: jup, man arī tā šķita līdz 14 gadiem, bet tad paņēmu raketi rokā pats. Tev atliek tikai divas lietas - vai nu jāsasniedz 14 gadu vecums, vai arī jāpamēģina uzsist pa tenisa bumbiņu
Gaumes ir dažādas. Vienam patīk māte, otram meita. Man, piemēram, šausmīgi garlaicīgs liekas kērlings, bet Kanādā tas ir otrais sporta veids.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-27 12:17, pirms 11 gadiem
Lai Eklstons labāk domā pa formulu,kur reglaments nebūt nav ideāls.Teniss jau ir arī ķā personību un un raksturu cīņa, ierobežojums laikā to nobendētu,

  +4 [+] [-]

, 2013-03-27 12:21, pirms 11 gadiem
Eklstouns var skriet priedē. Teniss ir sports ar bagātām tradīcijām un tieši garās cīņas ir viena no tenisa odziņām. Tādam tam arī jāpaliek. Punkts.

     [+] [-]

, 2013-03-27 12:21, pirms 11 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Gaumes ir dažādas. Vienam patīk māte, otram meita. Man, piemēram, šausmīgi garlaicīgs liekas kērlings, bet Kanādā tas ir otrais sporta veids.
viens vārds - tradīcijas

     [+] [-]

, 2013-03-27 12:45, pirms 11 gadiem
Pat hokejā taču nav zināms, cikos beigsies Nadeždas kausa spēle (pagarinājumi!)

     [+] [-]

, 2013-03-27 19:40, pirms 11 gadiem
Tiem, kas tenisu nespēlē paši, šis sporta veids ir pats garlaicīgākais pasaulē ! Izņemot, ja spēlē savējais - Gulbis !!!