Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Britu tenisists Marejs iedzīvojies nopietnā potītes savainojumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Britu tenisists Marejs iedzīvojies nopietnā potītes savainojumā
Endijs Marejs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

37 gadus vecais brits Endijs Marejs zaudējumā trešās kārtas ietvaros ATP 1000 turnīrā Maiami iedzīvojies nopietnā potītes traumā un pagaidām nav zināms, kad viņš varētu atgriezties ierindā.

Svētdien Maiami ATP 1000 turnīra trešās kārtas ietvaros potītes traumā iedzīvojās brits Endijs Marejs, kurš arī zaudēja čeham Tomāšam Mačačam (7:5, 5:7, 6:7 (5)). Pēc spēles Marejs apstiprināja, ka viņam konstatēts divu saišu plīsums, kas nozīmē diezgan ilgu atveseļošanās periodu.

''Nav man nekas daudz jāsaka - šis ir ļoti grūts brīdis,'' pēc traumas teica Marejs, kurš atgriezās tūrē pēc gūžas operācijas. ''Es būšu atpakaļ ar vienu gūžu un bez potīšu saitēm, kad būs īstais brīdis,'' viņš sarkastiski turpināja.

37 gadus vecais britu tenisists šobrīd izvērtēs nākamos soļus, kā ārstēt gūto savainojumu. Iepriekš viņš pauda, ka pēc 2024. gada vasaras viņš neplānojot spēlēt daudz. Karjeras laikā viņš vēlējās piedalīties vēl vienās olimpiskajās spēlēs, bet, iespējams, gūtā potītes trauma šos plānus koriģēs. Tāpat viņš plānoja vēl reizi startēt ''French Open'', kas sāksies jau pēc deviņām nedēļām.

Olimpiskās spēles gaidāmas no 26. jūlija un tajā pēc ranga tiks 56 labākie tenisisti. Marejs gan tāpat var kvalificēties spēlēm citu tenisistu atteikumu dēļ vai arī viņam var piešķirt vietu kā bijušajam olimpisko spēļu un ''Grand Slam'' čempionam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/68...