Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistajas pāridarītāja kļūst par Ostapenko oponenti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistajas pāridarītāja kļūst par Ostapenko oponenti
Laura Zīgemunda. Foto: Jimmie48 / WTA

Floridas metropolē Maiami šodien sācies "WTA 1000" pamatturnīrs. Pirmajā kārtā vāciete Laura Zīgemunda apspēlēja serbieti Aleksandru Kruniču un nākamajā mačā cīnīsies pret Latvijas tenisa līderi Aļonu Ostapenko.

Kā jau ziņots, Maiami kvalifikācijas izšķirošajā kārtā Zīgemunda sagrāva Latvijas otro raketi Darju Semeņistaju - 6:0, 6:2.

# Pamatturnīra pirmajā kārtā Vācijas trešais numurs Laura Zīgemunda (#90) šovakar ar 4:6, 6:2 un 6:2 pārspēja Serbijas astoto numuru Aleksandra Kruniču (WTA 626.).

Kruniča un Zīgemunda savulaik ieņēma attiecīgi 39. un 27. vietu pasaules rangā.

Bukmeikeru skatījumā kā izteikta favorīte kotējās vāciete, uz kuras panākumu tika piedāvāts 1.21 koeficients.

Šajā mačā uzvarētāja bija pārāka pirmās serves izdošanās procentos (73 pret 64), punktos pēc otrās serves (44% pret 24), breikbumbās (8/18 pret 5/11) un summārajos punktos - 107:88.

Ostapenko un Zīgemundas spēkošanās notiks, domājams, ceturtdien vai piektdien.

# Pēc plkst. 22.10 pasaules ranga eksvicelīdere, spāniete Paula Badosa (WTA 80.) spēlēs pret bijušo pirmo raketi Simonu Halepu (Rumānija), kura dopinga skandāla dēļ nav startējusi kopš 2022. gada 29. augusta.

Foto: Tennis Channel

Badosas un Halepas dueļa uzvarētāja otrajā kārtā cīnīsies pret patlaban sarežģītā situācijā esošo Arinu Sabaļenku (WTA 2.).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

  -1 [+] [-]

, 2024-03-19 22:30, pirms mēneša
Nu, Zigewmunda kaa virietis spele. Nezinu, vai erta pretiniec ir vina OSTAPENKO?

  +2 [+] [-]

, 2024-03-19 22:42, pirms mēneša
Regbists rakstīja: Nu, Zigewmunda kaa virietis spele. Nezinu, vai erta pretiniec ir vina OSTAPENKO?
Nezinu ko Tu esi skatijies bet viņa neko dižu neparādija. Uz Darjas fona izskatijās spēcīga bet tās ir divu dažādu līmeņu spēlētājas!

  -1 [+] [-]

, 2024-03-20 04:57, pirms mēneša
Boston United rakstīja: Nezinu ko Tu esi skatijies bet viņa neko dižu neparādija. Uz Darjas fona izskatijās spēcīga bet tās ir divu dažādu līmeņu spēlētājas!
Nu, bliezēja viņa ir, tāpat kā Aļona, tikai nav tik psiha, nesāk trakot pēc neveiksmēm. Un es lieku 50/50, jo šī ir iespēlējusies, bet mūsējai pirmās spēles vienmēr bijušas smagas. Atkal Aļonai sliktākā iespējamā izloze gadījusies.
Sabaļenka gan pārsteidz, viņai mīļotais vīrietis izkrīt pa logu, bet šī, bēru organizēšanas vietā, mierīgi rambā tālāk, baidoties vietu rangā pazaudēt un garantētas naudas kušķi garām palaist! Kas tām krievām un puskrievām kaiš?

     [+] [-]

, 2024-03-20 07:55, pirms mēneša
Zemessargs rakstīja: Nu, bliezēja viņa ir, tāpat kā Aļona, tikai nav tik psiha, nesāk trakot pēc neveiksmēm. Un es lieku 50/50, jo šī ir iespēlējusies, bet mūsējai pirmās spēles vienmēr bijušas smagas. Atkal Aļonai sliktākā iespējamā izloze gadījusies.
Sabaļenka gan pārsteidz, viņai mīļotais vīrietis izkrīt pa logu, bet šī, bēru organizēšanas vietā, mierīgi rambā tālāk, baidoties vietu rangā pazaudēt un garantētas naudas kušķi garām palaist! Kas tām krievām un puskrievām kaiš?
Varbūt beidz tās savas stulbības te izplatīt!