Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Miris pasaules ranga vicelīderes bijušais dzīvesdraugs (papildināts)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Miris pasaules ranga vicelīderes bijušais dzīvesdraugs (papildināts)
Arina Sabaļenka. Foto: Jimmie48 / WTA

Tenisa pasauli šodien satricināja dramatiska ziņa - nedēļas sākumā Maiami miris ranga vicelīderes Arinas Sabaļenkas dzīvesdraugs Konstantīns Koļcovs, bijušais NHL hokejists. Floridas metropolē šodien sākas "WTA 1000" pamatturnīrs.

Otrdien parādījās informācija, ka 42 gadu vecumā miris Konstantīns Koļcovs, kurš pēdējā laikā strādāja par hokeja treneri un bija pazīstams arī kā divkārtējās "Australian Open" čempiones Arinas Sabaļenkas mīļotais cilvēks.

Sākotnēji nāves iemesls netika nosaukts, līdz ar to parādījās dažādas spekulācijas. Galu galā tika publicēts Maiami policijas ziņojums ar traģisku vēstījumu - domājams, notikusi pašnāvība. "Pēc izmeklētāju datiem 18. martā ap plkst. 0.39 tika reaģēts uz izsaukumu saistībā ar vīrieti, kurš nolecis no balkona," teikts Maiami policijas ziņojumā. "Ir sākta Konstantīna Koļcova šķietamās pašnāvības izmeklēšana."

Nekas neliecināja par plānotu pašnāvību, norāda Koļcova iepriekšējā sieva Jūlija Mihailova, kura dzimusi Latvijā. Negadījuma brīdī Maiami viesnīcas 23. stāva numurā Koļcovs bija viens.

Reaģējot uz notikušo, Sabaļenka instagramā izdzēsa aktuālos storijus.

Maiami "WTA 1000" Sabaļenkai ir sava veida mājas turnīrs, jo "neitrālajā" statusā startējošā tenisiste jau vairākus gadus mīt šajā Floridas pilsētā. Pēc hokeja sezonas beigām Koļcovs devās uz ASV, lai atbalstītu tenisa zvaigzni cīņā par prestižo Maiami titulu.

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzbrucējs Konstantīns Koļcovs no 2002. līdz 2006. gadam pārstāvēja Pitsburgas "Penguins" un 144 spēlēs sakrāja 38 (12+26) rezultativitātes punktus.

Sabaļenka spēlēs Maiami turnīrā, bet nepiedalīsies preses konferencēs un nesniegs intervijas, vēsta "Tennis Channel".

Šodien trenējās melnā apģērbā. Līdz šim treniņos nekad nav izmantojusi cepuri.

20. martā tviterī parādījās jauna informācija... Drīz pēc tam Sabaļenka instagramā apstiprināja, ka vairs nebija kopā.

Izmantotie resursi:
UPI / CNN / nypost.com
zerkalo.io