Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovam neveiksme Marokā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam neveiksme Marokā
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Ar zaudējumu Marokas pilsētas Tanžeras "Challneger" tenisa turnīru uzsācis Latvijas sportists Deniss Pavlovs. Vienspēļu turnīra pirmajā kārtā viņam pārliecinošs zaudējums itālim Džankarlo Petracuolo – 3:6, 1:6.

Lieliski aizvadītā pērnā gada izskaņa Denisam Pavlovam ne vien ļāvusi sasniegt ATP ranga trešo simtu, bet arī pretendēt uz iekļūšanu "Challenger" sērijas turnīros uzreiz pamatturnīrā. Tā tas sanāca šonedēļ, kad Pavlovs devies uz Maroku, kur Tanžeras pilsētā norisinās "Challenger" sērijas turnīrs ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru. Spēles tajā notiek uz māla seguma, uz kura Deniss arī guvis labākos panākumus.

Vienspēlēs pirmajā kārtā pretiniekos bija itālis Džankarlo Petracuolo, kurš šajā turnīrā bija izlikts ar 8. numuru. ATP rangā viņam pašlaik 220. vieta. Spēles sākums bija ļoti nervozs un abi tenisisti neprata uzvarēt pie savas serves. Pavlovs vēl bija vadībā ar 3:2, bet pēc tam itālis pilnībā pārņēma kontroli mačā, uzvarot to ar 6:3, 6:1. Līdz ar to vienspēļu turnīrs Denisam beidzies bez reitinga punktu izcīnīšanas. Šogad Pavlovam vēl nav izdevies uzvarēt nevienā vienspēļu mačā.

Rīt kopā ar austrieti Raineru Eicingeru Deniss spēlēs arī dubultspēļu turnīrā, kur pirmajā kārtā pretiniekos būs ar 2. numuru izliktie spāņi Marks Fornels un Karloss Pohs-Grandins.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-02-16 20:18, pirms 15 gadiem
Pavlovam neveiksme un valodniekiem ķēriens arī. Tanger Marokā var latviski būt kā Tanžera vai Tanžīra ( literāros darbos , piemēram, "Alķīmiķis"), bet nu TANGERA, tas kaut kas jauns.

     [+] [-]

, 2009-02-17 12:50, pirms 15 gadiem
Kurmīts rakstīja: Pavlovam neveiksme un valodniekiem ķēriens arī. Tanger Marokā var latviski būt kā Tanžera vai Tanžīra ( literāros darbos , piemēram, "Alķīmiķis"), bet nu TANGERA, tas kaut kas jauns.
tasiniiba - labots..