Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Hingisa apsver iespēju atgriezties WTA tūrē, lai spēlētu dubultspēles

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hingisa apsver iespēju atgriezties WTA tūrē, lai spēlētu dubultspēles
Martina Hingisa
Foto: AFP/Scanpix

Bijusī WTA ranga līdere, šveiciete Martina Hingisa, atklājusi, ka tomēr apsver iespēju otro reizi atgriezties profesionālajā tenisā. Šoreiz gan tikai dubultspēlēs.

29 gadus vecā Hingisa Vimbldonā pārī ar krievieti Annu Kurņikovu startēs leģendu dubultspēlēs, bet vasaras turpinājumā plānojusi piedalīties pasaules komandu turnīrā. Šveiciete ''New York Buzz'' vienības sastāvā piedalīsies 14 spēlēs, tostarp divos mačos pret māsu Viljamsu - Venusas un Serēnas - pārstāvēto Vašingtonas komandu. Sezona sāksies 5. jūlijā.

Pieckārtējā ''Grand Slam'' čempione Hingisa, iespējams, spēlēs kopā ar vēl vienu ''pensijā'' aizgājušu tenisisti - amerikāniti Lindseju Devenporti. ''Man ir bijušas pārrunas ar viņu. Pēc Vimbldonas tiksimies un tad redzēs, vai kas no tā visa sanāks,'' komentējusi Hingisa, kura noliedza, ka varētu spēlēt kopā ar Kurņikovu, kura būs viņas partnere Vimbldonā.

Pēc 2007. gada Vimbldonas turnīra Hingisa tika pieķerta kokaīna lietošanā, un divu gadu diskvalifikācija pielika punktu viņas otrajai karjerai.

Izmantotie resursi:
AP

  -3 [+] [-]

, 2010-06-15 20:14, pirms 14 gadiem
Ka vinja var speleet?
vinu tak reizes 2as piekera dopinga lietosana?

  -2 [+] [-]

, 2010-06-15 20:15, pirms 14 gadiem
Ja nemauks koksu atkal, tad jau kaut kas var sanākt, iespējams

     [+] [-]

, 2010-06-15 23:41, pirms 14 gadiem
Tas būtu lieliski!!!