Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sanhosē turnīrā negaidīts fināls

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sanhosē turnīrā negaidīts fināls
Mārdijs Fišs
Foto: AP

Sanhosē ATP tenisa turnīra finālā aizvadītajā naktī iekļuvuši amerikānis Mārdijs Fišs un čehs Radeks Stepaneks, kuri pārspēja par favorītiem uzskatītos Džeimsu Bleiku un Endiju Rodiku.

Kā pirmais finālu sasniedza Mārdijs Fišs, kurš negaidīti viegli tika galā ar Džeimsu Bleiku – 6:3, 6:2. Kā izrādījās vēlāk, tad Bleiks maču aizvadīja jau ar savainojumu, vēlāk atsakoties spēlēt dubultspēļu turnīrā. "Līdz pat mača sākuma nezināju, ka viņš ir savainojis potīti", pēc uzvaras sacīja Fišs. "Visu cieņu, ka Džeimss aizvadīja visu spēli, bet ziniet – viņš nav izstājies no spēles tās gaitā visas karjeras laikā". Jāpiezīmē, ka Fišs un Bleiks bija pārinieki dubultspēļu turnīrā, bet pusfinālspēli pret Radeku Stepaneku un Tomiju Hāsu viņi neaizvadīja.

Vēlāk fiasko cieta mājinieku galvenais favorīts Endijs Rodiks, kurš šogad cerēja izcīnīt savu ceturto titulu Sanhosē. Pēc uzvaras otrajā kārtā pār Ernestu Gulbi, ceturtdaļfinālā Rodiks divos setos bija ticis galā ar vācieti Tomiju Hāsu, tomēr vakar viņa veiksmju sērija pārtrūka – trijos setos zaudēts Radekam Stepanekam. Katrs no sportistiem triju setu spēlē pa reizei uzvarēja pie pretinieka serves, bet izšķirošajā setā Stepaneks ļoti veiksmīgi aizstāvēja breikbumbas pie savas serves, atspēlējoties Rodikam par zaudējumu pērnā gada finālā – 3:6, 7:6(5), 6:4.

Naktī uz pirmdienu Stepanekam būs iespēja uzvarēt jau otro ATP turnīru 2009. gadā (viņš gadu iesāka ar uzvaru Brsibenā) un ceturto karjerā. Tikmēr Fišs vēlēsies tikt pie karjeras trešā ATP titula un uzlabot savu nelāgo ATP finālu bilanci (2-9). Pret Stepaneku Fišam gan līdz šim nav veicies – divi zaudējumu divās spēlēs.

SAP Open

Pusfinālu rezultāti
Mārdijs Fišs (5) – Džeimss Bleiks (3) 6:3, 6:2
Radeks Stepaneks (4) – Endijs Rodiks (1) 3:6, 7:6(5), 6:4

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-15 12:39, pirms 15 gadiem
Fišs - Stepaneks, tas būs lielisks old-school teniss. Pavisam noteikti skatīšos un ceru uz 3 ilgiem setiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja