Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Cicips traumas dēļ izstājas no ATP finālturnīra

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cicips traumas dēļ izstājas no ATP finālturnīra
Stefans Cicips. Foto: AFP/Scanpix

Šodien ATP finālturnīra A grupā jau pēc trim geimiem (2:1) noslēdzās mačs starp Holgeru Rūni un Stefanu Cicipu, jo otrais iedzīvojās muguras savainojumā. Tā dēļ viņš ir izstājies no tālākas dalības turnīrā.

Šodien Turīnā ATP finālsacensībās dienas pirmā spēlē A grupā noslēdzās pēc pirmā seta trijiem geimiem. Norvēģis Holgers Rūne svinēja savu pirmo uzvaru pēc tam, kad muguras traumas dēļ spiests izstāties bija grieķis Stefans Cicips. Viņš līdz ar to piedzīvojis divus zaudējumus un vēlāk izstājies no turnīra.

Rūne uzvarējis pirmajā spēlē pēc tam, kad atklāšanas mačā zaudēja. Šodien A grupā paredzēts vēl viens duelis - ranga pirmais numurs Novaks Džokovičs cīnīsies pret itāli Janiku Sineru. ATP fināls norisināsies Turīnā līdz šī gada 19. novembrim, kad arī noskaidros, kurš kļūs par sezonas spēcīgāko tenisistu. Dāmām iepriekš finālā uzvarēja poliete Iga Švjonteka.

Tiešī Džokovičs ir esošais ATP fināla uzvarētājs. Pirms gada viņš finālā ar 7-5, 6-3 pārspēja Kasperu Rūdu. Kopumā serbs par šī turnīra čempionu kļuvis sešas reizes.