Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Rūds, Rūne un mājinieks Pols pirmo reizi sasniedz Indianvelsas 1/4 finālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rūds, Rūne un mājinieks Pols pirmo reizi sasniedz Indianvelsas 1/4 finālu
Kaspers Rūds. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Pirmo reizi tenisistu karjerās Indianvelsas ceturtdaļfinālā iekļuvuši tādi tenisisti kā Kaspers Rūds, Holgers Rūne un mājinieks Tomijs Pols. Otro gadu pēc kārtas labāko astotniekā iekļuvis Daniils Medvedevs.

• Indianvelsas ATP 1000 turnīra ceturtdaļfinālu naktī uz ceturtdienu sasniedza Kaspers Rūds, Tomijs Pols, Daniils Medvedevs un Holgers Rūne.

• Rūds trijos setos ar 3:6, 7:6 (3), 6:4 pārspēja Gaelu Monfīsu. Otrais sets ilga stundu un desmit minūtes un tajā viss izšķīrās taibreikā. Pie 3:2 Rūne uzvarēja nākamās trīs izspēles pēc kārtas, uzvarot setā ar otro setbumbu. Tikmēr trešajā setā trešajā geimā nobreikoja Monfīsu, vēlāk uzvarot visos geimos pie savas sāktās serves.

• Ceturtdaļfinālā Rūds spēlēs pret Tomiju Polu, kurš apspēlēja itāli Luku Nardi (6:4, 6:3). Nardi iepriekš no turnīra izslēdza ranga pirmo raketi Novaku Džokoviču.

• Pols uzvarēja stundā un 21 minūtē. Pirmajā setā viņš pretinieku nobreikoja devītajā geimā, bet otrajā setā vispirms uzvarēja itāļa sāktajā trešajā geimā, bet vēlāk – devītajā, kas deva uzvaru spēlē.

• Citu ceturtdaļfināla pāri veidos ranga ceturtā rakete Medvedevs un septītā rakete Holgers Rūne.

• Medvedevs ar 6:4, 6:4 pārspēja bulgāru Grigoru Dimitrovu. Savukārt Rūnem bija jāatspēlējas no seta deficīta, trijos setos ar 2:6, 7:6 (2), 6:3 pārspējot mājinieku Teiloru Fricu.

• Otrajā setā pie 5:4 rezultāta Frics neizmantoja vienu mačbumbu. Otrā seta taibreiku ar 4:0 sāka Rūne, panākot trešo setu. Tā ceturtajā geimā viņš nobreikoja pretinieku un spēlei punktu lika ar pirmo mačbumbu.

• Rūne, Rūds un Pols Indianvelsas ceturtdaļfinālu sasnieguši pirmo reizi karjerā. Medevedevs turnīra ceturtdaļfinālā spēlēs otro gadu pēc kārtas.