Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs sasniedz ceturtdaļfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs sasniedz ceturtdaļfinālu
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs ļoti pārliecinoši iekļuvis Limas "Future" tenisa vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā. 2. kārtas mačā viņam nekādas problēmas nesagādāja mājinieka Francisko Karbahala apspēlēšana – 6:1, 6:0.

Jau ziņojām, ka Deniss Pavlovs otro nedēļu pēc kārtas startē Peru galvaspilsētas Limas „Future” tenisa turnīrā. Vienspēļu pirmajā kārtā Denisam bija izdevies viegli apspēlēt savu pretinieku, bet otrajā kārtā uzvara atnāca vēl vieglāk. ATP ranga 1363. vietas īpašnieks, mājinieks Francisko Karbahals tika apspēlēts ar 6:1, 6:0.

Ceturtdaļfinālā ar 5. numuru izliktais latvietis spēkosies ar 24 gadus veco Urugvajas pārstāvi Marselu Felderu, kurš šajā turnīrā izlikts ar 2. numuru, bet ATP rangā ieņem 309. vietu, kamēr Pavlovs ir 376.

Dubultspēlēs Denisa pārinieks joprojām ir rumānis Katalins Gards, un pirmajā kārtā ar 7:6(2), 6:3 tika apspēlēti Fakundo Banjiss (Argentīna) un Serhio Galdoss (Peru). Dubultspēļu ceturtdaļfināla spēli Deniss aizvadīs rīt, kad pretī stāsies argentīnieši Kristians Benedeti un Giljermo Durans.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-13 10:11, pirms 15 gadiem
Fjūčr turnīrs tomēr ir diezgan zemas raudzes, ceru ka Denis kaut ko spēs parādīt arī Čelendžerī, bet līdz ATP līmenim viņam vēl tāls ceļš ejams.

     [+] [-]

, 2008-11-13 14:19, pirms 15 gadiem
Piekrītu un atļaušos prognozēt, ka Pavlovs savā dzīvē tā arī augstāk par Future netiks. Starp citu, dauzās jau pa Limām, Čīlēm, utt. tāpēc, ka tur var kaut ko vinnēt. Eiropā viņām normālās Futures arī tā īsti nav ko darīt.
Bet nu žetons par centību un fanātismu.

     [+] [-]

, 2008-11-13 15:46, pirms 15 gadiem
Guderian rakstīja: Piekrītu un atļaušos prognozēt, ka Pavlovs savā dzīvē tā arī augstāk par Future netiks. Starp citu, dauzās jau pa Limām, Čīlēm, utt. tāpēc, ka tur var kaut ko vinnēt. Eiropā viņām normālās Futures arī tā īsti nav ko darīt.
Bet nu žetons par centību un fanātismu.
Eiropaa normaalu Future nav gada beigaas..

     [+] [-]

, 2008-11-13 16:18, pirms 15 gadiem
sebs rakstīja: Fjūčr turnīrs tomēr ir diezgan zemas raudzes, ceru ka Denis kaut ko spēs parādīt arī Čelendžerī, bet līdz ATP līmenim viņam vēl tāls ceļš ejams.
par to ceļa garumu grūti spriest, jo pietiks uzrādīt labus rezultātus pāris chelengeros un viss var mainīties.