Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška turpinās Glāzgovā, Lejnieks – Štutgartē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška turpinās Glāzgovā, Lejnieks – Štutgartē
Kārlis Lejnieks
Foto: www.spbopen.ru

Šajā nedēļā "Future" tenisa turnīros Latviju pārstāvēs divi sportisti – Andis Juška un Kārlis Lejnieks. Andis pēc uzvarām Vācijā devies uz Glāzgovu (Skotija), bet Kārlis startēs citā Vācijas pilsētā Štutgartē.

Pēc dubultuzvaras "Future" turnīrā Vācijā daudz atpūtas nav sanācis Andim Juškam, kurš jau devies uz Britu salām. Skotijas pilsētā Glāzgovā norisinās "Future" turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru – "Aegon Pro Series Glasgow". 320. ranga vieta Juškam ļāva ieņemt vienspēļu turnīra trešās raketes godu, taču izloze bija visnesekmīgākā no visiem favorītiem. Pirmajā kārtā būs jātiekas ar devīto spēcīgāko (pēc reitinga) šī turnīra tenisistu Romēnu Žuanu no Francijas. ATP rangā 23 gadus vecais sportists pašlaik ieņem 384. vietu, bet pret viņu Andis nekad iepriekš nav spēlējis. Jācer, ka ar vienas dienas atpūtu Andim būs pieticis, lai atgūtu spēkus, un jau rīt viņš nospēlēs sekmīgi. Dubultspēļu turnīrā Glāzgovā Andis nestartēs.

Piedalies jaunā tenisa spēlē!

Tikmēr Kārlis Lejnieks, kurš pagājušajā nedēļā spēja pārvarēt vienu Vācijas "Future" turnīra kārtu, arī šonedēļ spēlēs Vācijā, tikai Štutgartē. Šī turnīra balvu fonds ir 10 000 ASV dolāru, bet pamatturnīra pirmajā kārtā Kārlim būs jātiekas ar slovēni Janešu Semraču, kurš ATP rangā atrodas tikai divas vietas zemāk par Lejnieku – 485. pret 487. vietu. Abu mačs gaidāms rīt. Tāpat kā Juška, arī Lejnieks šonedēļ dubultspēļu turnīrā nespēlēs.

Bez Kārļa Latviju šajā turnīrā pārstāvēja arī Ričards Opmanis, taču bez sekmēm. Jau kvalifikācijas pirmajā spēlē viņam smaga sagrāve pret mājinieku Marku Meigelu, kuru pagājušajā nedēļā trijos setos apspēlēja Juška – 0:6, 2:6.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2009-01-12 22:50, pirms 15 gadiem
Nu ko, fjūčeri, uz priekšu!