Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška ar uzvaru sāk turnīru Čehijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška ar uzvaru sāk turnīru Čehijā
Andis Juška
Foto: www.ippopen.net

Ar panākumu "Future" tenisa vienspēļu turnīru Čehijā uzsācis Latvijas sportists Andis Juška. Pirmās kārtas spēlē viņš ļoti pārliecinoši tika galā ar serbu Dušanu Lajoviču – 6:0, 6:2.

Pēc dažu nedēļu pārtraukuma starptautiskajā tenisa arēnā atgriezies Andis Juška. ATP rangā latvietis atkritis uz 368. vieta, tomēr gada izskaņu ir iespēja pabeigt uz priecīgākas nots, piedaloties divos „Future” tenisa turnīros Čehijā (abu balvu fonds ir 15 000 ASV dolāru).

Pirmais no šiem turnīriem norisinās nelielā pilsētiņā netālu no Ostravas – Fridlantā pie Ostrovicas. Dalībnieku sastāvs tajā ir pietiekami spēcīgs, lai Juška nemaz nebūtu izlikto sportistu vidū. Izloze Andim pirmajā kārtā gan bija samērā vēlīga - pretī stājās kvalifikācijas turnīru pārvarējušais serbs Dušans Lajovičs, kurš ATP rangā ieņem vien 1076. vietu. Andim viņa pārspēšana nesagādāja ne mazākās problēmas - 6:0, 6:2.

Otrajā kārtā pretinieks jau būs nopietnāks – ar 5. numuru izliktais mājinieks Jans Mertls (ATP 322.). Arī viņš pirmo kārtu pārvarēja pārliecinoši – 6:2, 6:2 pret savu tautieti Dušanu Lojdu.

Tāpat Juška startēs arī dubultspēļu turnīrā, kur viņa pārinieks būs krievs Konstantīns Kravčuks. Viņi turnīrā izlikti ar 2. numuru.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-11 01:12, pirms 15 gadiem
Nākamā solas būt nopietna spēle, bet cerēsim, ka būs OK.