Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Traumu mocītais Nadals atsauc savu dalību no Indianvelsas turnīra

Emils Ozerinskis

Traumu mocītais Nadals atsauc savu dalību no Indianvelsas turnīra
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Spānijas tenisists Rafaels Nadals, kurš nav spēlējis kopš janvāra, trešdien izstājās no Indianvelsas "ATP 1000" turnīra.

Janvāra sākumā Nadals pēc teju gadu ilgušas pauzes atgriezās kortā, piedaloties Brisbenas "ATP 250" turnīrā. Pirmās divas kārtas Nadals, kurš ATP rangā noslīdējis uz 652. vietu, pārvarēja divos setos, bet trešajā piedzīvoja zaudējumu, turklāt sportistam bija nepieciešama medicīniskā pauze.

Kā izstāšanas iemeslu Nadals minēja nelielu muskuļa plīsumu kreisajā gūžā, kurai pērn tika veikta operācija. Pēc iedzīvošanās savainojumā Nadals atsauca dalību arī no Austrālijas atklātā čempionāta.

Nadalam Indianvelsas "ATP 1000" turnīra pirmajā kārtā ceturtdien vajadzēja tikties ar kanādieti Milošu Raoniču (ATP 224.).

"Smagi strādāju un nedēļas nogalē pārbaudīju savas spējas, taču šobrīd nejūtos gatavs spēlēt savā labākajā formā tik nozīmīgā turnīrā. Tas nebija viegls lēmums, taču es nevaru melot sev un tūkstošiem fanu," paziņojumā citēts Nadals.

37 gadus vecais spānis Kalifornijā bija ieradies jau laicīgi, lai sagatavotos turnīram, kā arī svētdien Lasvegasā aizvadīja paraugmaču ar citu Spānijas tenisistu Karlosu Alkarasu.

Indianvelsas "ATP 1000" turnīrs cietā seguma kortos norisināsies līdz 17.martam.

Izmantotie resursi:
LETA