Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs: "Komandā noskaņojums labs"

Andrejs Siliņš

Pavlovs: "Komandā noskaņojums labs"
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts

"Jūtami progresējis ir Kārlis Lejnieks. Andis Juška vienmēr spēlējis ļoti labi," savus komandas biedrus pirms gaidāmās Deivisa kausa spēles pret Moldovu laikrakstam "Diena" raksturo Latvijas tenisists Deniss Pavlovs.

"Decembra sākumā saslimu un pat nokļuvu slimīcā. Tikai janvāra beigās un februāra sākumā sāku nedaudz kustēties, tāpēc šīgada sākumā neesmu labākajā fiziskajā formā. Komandā noskaņojums ir labs. Visi izlases dalībnieki pēdējā laikā uzlabojuši savas pozīcijas pasaules rangā. Treniņi un gatavošanās spēlēm no pēdējiem gadiem atšķiras tikai ar to, ka dzīvojam mājās, nevis viesnīcā. Pēdējā laikā jūtami progresējis ir Kārlis Lejnieks. Andis Juška vienmēr spēlējis ļoti labi — viņa sniegums vairāk ir atkarīgs no tā brīža psiholoģiskās gatavības," saka Pavlovs.

"Nedomāju, ka desmit vietu atšķirība rangā starp mani un Andi ir nozīmīga. Jebkurš no mums var labi nospēlēt, un abi esam gatavi iziet laukumā jebkurā mačā. Labi pazīstu šos [Moldovas] spēlētājus un atceros šīs spēles. Tobrīd gan es, gan Gorbans rangā atradāmies krietni zemāk. Ar viņu pēc tam vēlreiz spēlēju un atkal zaudēju, tādēļ šoreiz jārevanšējas," uz sekmīgu iznākumu cer tenisists.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"