Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzmina/Babakova apstājas pusfinālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Stokholmas "Future" sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā no tālākas cīņas izstājusies Latvijas tenisiste Irina Kuzmina. Viņa, spēlējot pārī ar slovākieti Martinu Babakovu, ar 3:6, 6:0, [8:10] bija spiesta piekāpties Dianai Eriksonei un Hannei Skakai Jensenai.

Kuzmina un Babakova dubultspēļu pamatturnīrā bija izliktas ar 1. numuru. Sacensību 1. kārta viņām bija brīva, bet ceturtdaļfinālā pretim stājās Dana Hartmana (ASV) un Justīna Jegiolka (Polija) Šīs pretinieces Latvijas/Slovākijas duetam izdevās uzveikt pārliecinoši – ar 6:0, 6:2.

Par Kuzminas un Babakovas sāncensēm pusfinālā kļuva ar 4. numuru izliktās Diana Eriksone (Zviedrija) un Hanne Skaka Jensena (Dānija). Spēles 1. setā pārākas bija pretinieces, bet nākamajā Kuzmina un Babakova uzvarēja ar 6:0. Tomēr pēcāk sekojošajā supertaibreikā tika piedzīvots zaudējums, kā rezultātā turnīra fināls šoreiz gāja secen.

Stokholmas dubultspēļu turnīru Kuzmina pabeigusi ar trim nopelnītiem ranga punktiem.

Izmantotie resursi:
www.itftennis.com