Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jeļenu cīņā uzvar Jankoviča

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Jeļenu cīņā uzvar Jankoviča
Jeļena Jankoviča
Foto: AP

Maiami WTA tenisa turnīrā noskaidrotas atlikušās divas pusfinālistes. Tās būs serbiete Jeļena Jankoviča un krieviete Vera Zvonareva, kuras uzvarēja attiecīgi Jeļenu Dementjevu un Dinaru Safinu.

Kā pirmā vakar notika abu Jeļenu cīņa, kura līdz galam gan netika izspēlēta. Dementjevai radās problēmas ar muguru un viņa izstājās pie sev bezcerīgā 1:6, 1:3. Jāsaka gan, ka arī Jankoviča nebūt nespēlēja vesela: "Es cīnos, esmu apslimusi. Kortos ir grūti elpot, bet es cīnos un cenšos būt stipra. Izdevās labs pirmais sets un spēle kopumā tomēr aizritēja manā zīmē", pēc mača pastāstīja serbiete.

Par vietu finālā viņai būs jāspēkojas ar krievieti Veru Zvonarevu, kurai vajadzēja tikai divus setus, lai uzveiktu savu tautieti Dinaru Safinu. "Pret Safinu vienmēr bijušas smagas spēles – viņa labi servē, viņa cīnās par katru bumbu, tāpēc esmu ļoti apmierināta, ka man izdevās uzvarēt "atslēgas" punktus", priecīga bija Zvonareva.

Jau ziņojām, ka otru pusfinālu veidos 2007. un 2006. gada čempiones – Serēna Viljamsa un Svetlana Kuzņecova. Abi mači tiks aizvadīti naktī uz rītdienu.

"Sony Ericsson Open"

Sieviešu vienspēļu ceturtdaļfinālu rezultāti.

Jelena Jankovic (4) d. Elena Dementieva (10) 6:1, 3:1 (Dementjeva izstājās traumas dēļ)
Vera Zvonareva (19) d. Dinara Safina (13) 7:5, 6:4

Izmantotie resursi:
wtatour.com