Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kostjuka: "Spēcīgām sitējām turpmāk būs arvien grūtāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kostjuka: "Spēcīgām sitējām turpmāk būs arvien grūtāk"
Marta Kostjuka sarkanajā kleitā pērn. Foto: Jimmie48 / WTA

Kalifornijas otrajā lielākajā pilsētā Sandjego turpinās "WTA 500" tenisa turnīrs uz cietā seguma. 1/4 finālu sasniegusī Ukrainas trešā rakete Marta Kostjuka norāda, ka spēcīgajām sitējām jāatrod kāda daudzveidība, ja laukums ir lēns.

Preses konferencē tika uzdots jautājums par sieviešu tenisu nākamajos piecos gados. "Domāju, ka būs ļoti grūti palikt topā, ja nav vajadzīgā atlētisma. To vajag arvien vairāk," norāda Marta Kostjuka. "Laukumi un bumbas ar katru gadu palēninās, tā kā ir grūti. Domāju, ka spēcīgām sitējām turpmāk būs arvien grūtāk. Iga Švjontekai [Polija] ir daudzveidīgāka spēle, līdz ar to uz māla viņa jūtas pārliecinošāk [nekā lielās sitējas]. Ja esi spēcīga sitēja, ir jāpielāgojas un jāatrod kāda daudzveidība savā spēlē."

Sandjego 1/8 finālā ukrainiete Marta Kosjuka (WTA 34.) ar 6:4 un 6:3 pārspēja austrālieti Teilu Prestoni (153). "Šodien apstākļi bija visai lēni un bumbas ļoti smagas, līdz ar to nebija viegli sist un risks neattaisnojās," informē Ukrainas tenisiste. "Turnīros apstākļi ir ļoti dažādi. "Australian Open" apstākļi ļoti ātri: bumbas atlec un lido. Indianvelsā tie ir ārkārtīgi lēni, domāju, lēnāki nekā uz māla. Madridē ļoti ātrs māls, Romā tas ir ļoti lēns, bet Parīzē - kaut kur pa vidu."

Kostjukai prasīja, kur palika viņas satriecošā sarkanā kleita, kas bija pagājušajā gadā. Ukrainietes atbilde pārsteidza: tādu vairs neražo...

Izmantotie resursi:
tennis.one

     [+] [-]

, 2024-03-01 17:48, pirms 2 mēnešiem
Marta Kostjuka ar katru dienu kļūst aizvien seksīgāka. ❤️❤️❤️❤️❤️