Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Svarcēlāja Mihailova summā paceļ 163 kilogramus

Jānis Pārums

Latvijas svarcēlāja Oksana Mihailova Eiropas čempionātā svarcelšanā svara kategorijā līdz 69 kilogramiem divcīņas summā pacēlusi 163 kilogramus, informē sacensību organizatori. Tas, visticamāk, viņai dos pēdējo, 13., vietu.

Starp dalībniecēm Mihailova šogad bija uzrādījusi priekšpēdējo labāko summu (175), pieticīgāk bija startējusi tikai azerbaidžāniete Sabīna Rzajeva (170). Tiesa, tā kā Rzajeva uz starta neizgāja Mihailovai nācās cīnīties ar sevi un parādīt visu, uz ko šobrīd ir spēcīga, jo pārējo svarcēlāju rezultāti šosezon bija krietni augstāki (virs 200kg).

Raušanu Mihailova sāka ar 70 kilogramus smagu svaru stieni, ko arī spēja uzraut. Tad sekoja 73 kilogrami, kas pirmajā piegājienā nepadevās, bet otrajā tika pacelti. Grūšanā ar pirmo mēģinājumu tika pacelti 90 kilogrami, bet abi nākamie mēģinājumi pacelt 92 kilogramus smago stieni beidzās ar neveiksmi. Summā 163 kilogrami.

Spēcīgākās svarcēlājas svarā līdz 69 kilogramiem vēl tikai startēs. Deviņas labākās iedalītas A grupā, kas sacensības uzsāks plkst. 16:00. Ja vien visas tiks galā ar sākuma svaru, visticamāk, Mihailova sacensības noslēgs 13. vietā 13 dalībnieču konkurencē.

Izmantotie resursi:
kazan2011ewc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja