Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Plēsnieks: "Jāpaceļ visi mēģinājumi, jālabo rekordi"

Plēsnieks: "Jāpaceļ visi mēģinājumi, jālabo rekordi"
Artūrs Plēsnieks
Foto: iwf.net

Pasaules junioru čempions Artūrs Plēsnieks, kurš sestdien startēs Eiropas čempionātā svara kategorijā līdz 105 kilogramiem, pirms sacensībām sniedza komentāru portālam Sportacentrs.com, paužot apņēmību uzlabot personiskos rekordus (raušanā 170kg, grūšanā 215kg), kas vienlaikus būtu Latvijas junioru rekordi.

Jānostrādā uz visiem sešiem mēģinājumiem, kas būs doti un jāuzlabo personiskie rekordi. Medaļa varētu būt reāla ar 223 kilogramiem grūšanā, domāju ar tādu rezultātu trijniekā varētu tikt. Raušanā esmu gatavs uz 172 kilogramiem, bet cerēt jau var daudz, visu parādīs sacensības. Lielākas cerības lieku uz grūšanu," sacīja Plēsnieks. "Raušanā ir nianses, kur vajadzētu piestrādāt."

19 gadus vecais svarcēlājs, kurš būs jaunākais starp dalībniekiem, piekrita, ka varētu izpausties pieredzes trūkums, tomēr pauda cerību, ka tas netraucēs uzrādīt labu rezultātu: "Pieredze, protams, ir trūkums, jo pieaugušajos vēl neesmu tik labi startējis, lai gan esmu bijis gatavs. Ceru, ka šoreiz tas netraucēs. Atbildības nasta ir bijusi vienmēr tāda līmeņa sacensībās, tāpēc pie tā esmu pieradis."

Kā galvenos favorītus Plēsnieks nosauca krievus Handžimuratu Akajevu un Romānu Konstantinovu, kā arī poli Bartlomeju Bonku. Starp dalībniekiem Plēsniekam ir septītais labākais rezultāts. Svara kategorijā līdz 105 kilogramiem starts A (spēcīgākās) grupas svarcēlājiem paredzēts plkst. 19:00 pēc Latvijas laika.


, 2011-04-15 20:43, pirms 13 gadiem
veiksmi !!!
, 2011-04-15 20:54, pirms 13 gadiem
Saplēs visus tur Lupatās..!!!!
, 2011-04-15 21:21, pirms 13 gadiem
Kāds tieši nezin, ciko rit sakas sacencibas? Drosi vien pa eurosport radis
, 2011-04-15 23:12, pirms 13 gadiem
the drEamEr! rakstīja: Kāds tieši nezin, ciko rit sakas sacencibas? Drosi vien pa eurosport radis
Jā pa eirosport jau vairākas dienas rāda svercelšanu.
, 2011-04-16 10:07, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: Saplēs visus tur Lupatās..!!!!
tā norēcos
Spēkavīrs Aivars Šmaukstelis

Šmaukstelim desmitā vieta spēkavīru sacensībās "World's Strongest Man"

LETA. Latvijas spēkavīrs Aivars Šmaukstelis nedēļas nogalē ASV izcīnīja desmito vietu spēkavīru sacensībās "World's Strongest Man".
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Artūrs Plēsnieks. Foto: Reuters/Scanpix
15

Tokijas bronzas medaļnieks Plēsnieks nekvalificējas Parīzes spēlēm

LETA. Latvijas pārstāvis Artūrs Plēsnieks pirmdien Taizemē notiekošajā Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 14. vietu svara kategorijā līdz 102 kilogramiem un nekvalificējās Parīzes olimpiskajām spēlēm.