Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: "Partizan" treneris Vujoševičs "iekausta" spēlētāju

Andrejs Siliņš
Belgradas "Partizan" galvenais treneris Dušans Vujoševičs ir pazīstams ar savām bargajām darba metodēm. Pēc komandas zaudējuma ULEB Eiropas kausa izcīņas spēlē Jeruzalemes "Hapoel" vienībai (79:82) treneris turpat laukuma malā ar sitienu pārmācīja savu 20 gadus veco audzēkni Mihaiļo Andriču.
Vērtējums: +1

  +4 [+] [-]

, 2014-10-30 14:02, pirms 9 gadiem
Tika izlaista 11 punktu vadība ceturtajā ceturtdaļā. Jā, spēle bija izgāsta, bet komanda Belgradai ir ļoooti jauna un šāda rīcība no trenera puses vienmēr ir stulba, jebkurā situācijā. Pacelt roku pret savu audzēkni jebkurā jomā ir kauna lieta.

  +5 [+] [-]

, 2014-10-30 14:18, pirms 9 gadiem
Pasas beigas ari komentetaji teica, ka sie ir vecas skolas panemieni un musdienas tadus nu jau nelieto..
ka redzams - iznemums..
un pasas beigas baigi nosvida Jerusalem, tas melnis ta tik ieripinaja, izlauzoties caur 3 speletajiem.
Chalis jauns, nu netika soriez lidz kajas, tad jau znaugt ari tos vajadzeja, kas pedejas minutes hujarija vienu truli pec otra garam, uzbrukuma

  -2 [+] [-]

, 2014-10-30 16:35, pirms 9 gadiem
Ar šo viņa trenera karjera visdrīzāk būs arī beigusies. Neticu, ka atstās šo te tā mierīgi federācija bez izskatīšanas. Mūža diskābels un arī pedagoga licenze nost!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-30 22:10, pirms 9 gadiem
Jā, protams, licenze nost Jums vispār ir nojausma par to, kas ir Vujoševičs? Šķiet, nu jau 2 serbu basketbola paaudzes būs izaudzinājis, arī mūsu pašu Dāvīti par spēlētāju iztaisīja.
Ikviens treneris gribētu zināt, kā sasniegt tādus rezultātus, kādus sasniedz viņš spēlētāju audzināšanā.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 23:44, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jā, protams, licenze nost Jums vispār ir nojausma par to, kas ir Vujoševičs? Šķiet, nu jau 2 serbu basketbola paaudzes būs izaudzinājis, arī mūsu pašu Dāvīti par spēlētāju iztaisīja.
Ikviens treneris gribētu zināt, kā sasniegt tādus rezultātus, kādus sasniedz viņš spēlētāju audzināšanā.
Ja vien spēlētājs neizdr*za viņa sievu, tad iekaustīšana ir nepiedodama.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja