Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Vācijas jaunā zvaigzne tika nomainīts, jo nespēja izturēt turku atmosfēru

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Vācijas jaunā zvaigzne tika nomainīts, jo nespēja izturēt turku atmosfēru
Tīmo Verners
Foto: AP/Scanpix

Otrdienas vakarā ''Leipzig'' piekāpās Turcijas čempionei ''Besiktas'' (0:2). Tikai pēc 32. minūtēm viena no komandas galvenajām zvaigznēm Tīmo Verners pameta laukumu, jo nespēja kārtīgi paelpot. Kā vēlāk tika noskaidrots, problēmas vācietim izraisīja ''Besiktas'' fanu radītā atmosfēra.

Tikai pēc deviņām minūtēm ''Leipzig'' komandas ārsts Verneram iedeva ausu aizbāžņus. Uzbrucējam tie acīmredzami nepalīdzēja, un viņš tikai neilgi pēc iegūšanas meta tos prom. Verners tā arī nespēja koncentrēties mačam skaļo fanu dēļ, un viņš lūdza maiņu, ko komanda veica jau pirmajā puslaikā.

''Leipzig'' galvenais treneris Ralfs Hazenhutls pēc spēles atzina, ka mačs tika zaudēts jau pirmajā puslaikā, kad arī komanda ielaida abus vārtus. Iemesls pēc viņa domāt arī bija atmosfēra. ''Tā ir apdullinoša skaņa, tā rada stresu, pret ko nevar sagatavot spēlētājus. Tā ir pieredze, kas ir vēl tikai jāiegūst,'' Hazenhutls pieminēja.

Šī bija pati pirmā oficiālā ''Leipzig'' spēle ārpus Vācijas robežām, klubam esot tikai astoņus gadus vecam. Tīmo Verners vienībai pievienojās 2016. gadā un ātri kļuva par līderi uzbrukumā, pirmajā sezonā gūstot 21 golu 31 Bundeslīgas spēlē. Šosezon viņš sācis ar pieciem vārtiem sešos līgas mačos.

Izmantotie resursi:
Timo Werner taken off due to 'breathing and...

  +7 [+] [-]

, 2017-09-28 16:56, pirms 7 gadiem
Bet Latvijas futbola valstsvienība viedā Starkova vadībā atgriezās no Stambulas ar uzvarošo 2:2 kabatā. Gribi - tici, negribi - netici.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-29 01:35, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Bet Latvijas futbola valstsvienība viedā Starkova vadībā atgriezās no Stambulas ar uzvarošo 2:2 kabatā. Gribi - tici, negribi - netici.
Atšķirībā no tevis, to spēli redzēju, un tāda trokšņa, kā video toreiz tur nebija.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-30 08:21, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: Atšķirībā no tevis, to spēli redzēju, un tāda trokšņa, kā video toreiz tur nebija.
Atradies pašā stadionā, vai to spried visu tikai no TV ekrana skatītāja viedokļa?