Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolistes: "Seja kļūst netīra, āda kā smilšpapīrs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pludmales volejbolistes: "Seja kļūst netīra, āda kā smilšpapīrs"
Nosmulējušās, bet laimīgas U22 EČ (2016)
Foto: cev.lu

Latvijas labākais sieviešu pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka atklāj, ka šajā sporta veidā īpaši jāstrādā pie ārējā izskata, jo saule un smiltis atstāj savu ietekmi, lasāms žurnālā "Pastaiga".

Spēlējot pludmales volejbolu, daudz laika tiek pavadīts saulē un smiltīs, līdz ar to nepieciešami attiecīgi pasākumi sevis kopšanā. "Mēs nepārtraukti esam smiltīs, un seja vienmēr ir netīra," norāda daugavpiliete Anastasija. Sportistes veic dažādas procedūras, lai kontrolētu ādas kvalitāti. "Volejbola laukuma smiltīs āda kļūst raupja kā smilšpapīrs," atklāj jūrmalniece Tīna, kurai nepatīk pārāk liels iedegums, tāpēc sejai vienmēr izmanto aizsargkrēmu. Saule ietekmē arī matus.

Pludmales volejbola interesenti nevar neredzēt meiteņu augumus, tāpēc sportistēm jābūt formā. Graudiņa jūtas apmierināta ar savu izskatu, turklāt intensīvas slodzes apstākļos nav laika domāt par kompleksiem. Vingrojot svaru zālē, Kravčenoka strādā pie vēdera preses un muguras, "lai izskatītos slaida un skaista."

Mūsu dāmas brīvajā laikā nepiekopj sportisko ģērbšanās stilu, abām patīk sapucēties, izceļot sievišķību. Apzinoties sporta specifiku, Tīna mēdz kaut ko uzzīmēt un pievērsties rokdarbiem, lai attīstītu sievišķīgo un tiektos uz harmoniju.

Kā zināms, 16.-20. augustā Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piedalīsies Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas risināsies Jūrmalā.

Izmantotie resursi:
Žurnāls "Pastaiga", Una Ulme

     [+] [-]

, 2017-07-28 23:49, pirms 7 gadiem
Kas to būtu domājis, ka pludmales volejbols ir tik kaitīgs

  +1 [+] [-]

, 2017-07-28 23:56, pirms 7 gadiem
Bet es aplūkoju supertalantīgo brazīlieti Dudu...
Un viņai uz vēdera ir acīmredzama riepa!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-29 10:40, pirms 7 gadiem
v-bols rakstīja: Bet es aplūkoju supertalantīgo brazīlieti Dudu...
Un viņai uz vēdera ir acīmredzama riepa!!!
tā ir degvielas tvertne, nevis riepa - skat. fivb.org

  +3 [+] [-]

, 2017-07-29 22:54, pirms 7 gadiem
Vot laiki pienākuši, sportisti trenējas zālē nevis lai uzlabotu sportisko formu, spējas, bet lai slaidāk izskatītos... njā...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-30 01:50, pirms 7 gadiem
ikri rakstīja: tā ir degvielas tvertne, nevis riepa - skat. fivb.org
Jebkurā sporta veidā visu laiku būt 'sausam' jeb ar ideālu muskuļu tonusu nav veselīgi. Kaut kādam tauciņam jābūt.